2777
2789

فرستندشم تهرانه با خونمون حداقل 7 کیلومترفرقشه اداره پستش،

ولی ازچهارشنبس مونده تو اداره پست تکون نخورده بنظرتون تاقبل عیدارسال میکنن برام؟اصن فعالیت داره اداره پست؟

پست تا فردا فعالیت داره من خودم شهرستانم پست ازبس شلوغ بود ترکیده بود اینکه دیگه تهرانه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داخل گوگل سرچ کن کدرهگیری واستون میاره کد مرسولتونو وارد کنید سمت چپ همون کادر ک ذره بینه بزنید بهتو ...

داخل گوگل چی بزنم 

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁

من تو اینستا یه پست دیدم نوشته بود اداره پست اعلام کرده از ۲۵ ام به بعد هر بسته ای ثبت بشه بعد عید می رسه

حالا راست و دروغش رو نمی دونم ولی به هر حال این احتمال رو هم بده ۴ فروردین به بعد بگیری بستتو

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
برا منم دیروز رسیده پست شهرمون هنوز ندادن کاش فردا بیارن دیگه 

نمیشه رفت مثلا خودمون ازشون بگیریم کارت ملی نشون بدیم دیگه هرچندپول پست اینجوری انگارالکی دادیم..واسه من ازی پیجی خرید کردم همونجا ک بردع پست کرده همونجا مونده چندروز عیدم خونه نیستم حالا موندم کی میاد ب دستم

من روز 24 خرید داشتم رسید پست اعلام کرده بسته های 25 رو قبل عید میرسونه به خاطر شلوغی اطلاعات به روز ...

خداکنه واسه منم تاقبل عید برسونه ب دستم همونجا ک پست کردن همونجام مونده تکون نخورده😢