🌷کاربر اقا هستم..هیچ وقت ادعا نداشتیم..ولی ابهت چرادرخواست دوستی به هیچ کسی نمیدم که معذب بشید خیالتون راحت باشه شعورم میرسه🌷 بی احترامی به من دل شیر نمی خواد معرفت گفتار می خواد.احترام و ادب فقط نوع گفتار نیست یا شما مارو به عنوان اقا قبول دارید می خواهید حرفای مارو بشنوید.هر جا ما میایم می گید جا اقا تو این سایت نیست.بنده هم مثل شماها وقت ندارم بنده هم هزار جور مشکلات دارم.از من چهار نفر بزرگ درخواست کردن که بخاطر اینکه تو جوونی سختی زیاد کشیدم. بیای ریشه یابی کنیم مشکلاتمونو به اشتراک بزاریم تجربیاتمونو.فارغ از همه این بحثا من امدم اینجا که برای چهارتا ادم یه حرفی بزنیم چهارتا مسئله رو درستش کنیم چهارتا هم وطن چهارتا جوون ایرانی تا بتونند زندگی بهتری داشته باشن.یا علی یا حق
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.