2777
2789
عنوان

بدم میاد از خودم

377 بازدید | 13 پست

فک کنید تو اوج جوونی طلاق گرفتم بی گناه بی گناه شوهرم بعد عروسی تغییر کرد و فهمیدم بدذات و دست بزن داره بچه دارم نمیشه امروز کسیکه حیف اسم پدر براش بهم میگه برو از خونم بیرون بخاری روشن میکنی بخاطر رابطه دلت خواست ازدواج کردی و بعد اینجورم بدبخت شدی

بخدا از این زندگی سیرم دیگه

من خودم شاغلم تو خرج خونه هم کمکش میکنم تازه هیچ آزاری ندارم براش بخدا ده برابر پول گاز کمک میکنم هرروز خودم سرزنش میکنم میبرم پای اعدام برمیگردونم امروز فهمیدم بخاطر داشتن همچین خانواده ای دلم خواست زود ازدواج کنم و خودم بقول این بدبخت کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو که شاغلی،برو یه خونه اجاره کن و مستقل باش، قرار نیست بعد از طلاق خانمها برگردن پیش پدر و مادرشون 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

سلام دوست عزیزم هیچ وقت حرفای دیگران باعث ناراحتیت نباشه چون اونا یک حرفی رو بهت میزنن و تو تنهایی هات ۱۷ بار به خودت میزنی همون حرف و هیچ وقت به خاطر حرف عزیزانت خودتو ناراحت نکن و اینکه اول خودتو تغییر بده باورهاتو فکرتو آروم کن تا به راه حل برسی بهت توصیه می کنم یک مشاوره خصوصی با امیر همتی استاد بزرگوار داشته باشی که کاربران خیلی ازش نتیجه گرفتن اینم آدرسشمن امیر همتی ام، یه جوان خودساخته

✨ بهت یاد میدم ،چطور بهترین ورژن خودت باشی✨
🎈@www_amirhemmati_com
🎈@user_results
.
دسترسی به تمام دانلود های رایگان  
🌱 https://zil.ink/amirhemmati
.
لینگ گروه کامنت
https://t.me/joinchat/2hRTJf5c8JMyODE0
.