2777
2789

دوستان عزیز ، اگه کسی جمله انگیزشی داره لطفا بنویسه تا انرژی مثبت بگیریم همگی

فقط لطفا انرژی منفی نفرستید ❌

اگه دوست ندارید تاپیک رو ، لطفا خارج بشید 

خوب اول خودم 

امیدوارم امسال،  سال  بسیار سال خوبی برای هممون باشه پر ا اتفاقات خوب 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچیزی ممکن است

در یک چشم به هم زدن

تغییر کند...!!!!!

اما ناراحت نباش.!!! خدا پلک نمی زند.!!!

بقره 255

پس به خدا توکل کن و خودتو به اون بسپار.....

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

اسی من با انرژی مثبت و قانون جذب هرچی خواستمو جذب کردم انقدر عالیه این کار که به همه پیشنهادش میکنم

چجوری عزیزم؟؟

ببین من افکار منفی خیلیییی دارم ..به این تامیک نگاه نکن اتفاقا خیلی افسرده هستم 

ببین راسته ما افکار منفی رد جذب میکنیم‌؟؟

اسی من با انرژی مثبت و قانون جذب هرچی خواستمو جذب کردم انقدر عالیه این کار که به همه پیشنهادش میکنم

ببین من کلا آدم منفی نگری هستم یعنی خانوادگی اینجوریم خوب 

ولی خیلی افکار منفی میاد سراغم 

خصوصا فضای مجازی حالمو بد میکنه 

یه رمانی هست اونو میخونم راجب یه دختره هست پدر و مادرشو ار دست داده یه شوهر بد داره و کلی اذیتش میکنع 

حدود یه هفته بود سراغش نرفته بودم 

بقیشو پست بد میگم 

آرزو می کنم سالی سرشار از برکت و شادکامی و سلامتی سهم تمام هموطنانم باشه . آرزو می کنم امنیت و آرامش و آسایش در سال جدید نصیب تمام مردم عزیز کشورمان باشه . آرزو می کنم مردم شریف و نجیب سرزمینمان به آرزوهای خوبشون برسند . آرزو می کنم الطاف یزدان پاک بر مردم کشور عزیزمان همیشه جاری و ساری باشه . امیدوارم لب هموطنان عزیزم خندان باشه و دلشون به دور از غم و غصه باشه . سایه پدر و مادرها بالای سر بچه هاسون باشه و خدا تمام عزیزان را حفظ کنه . آرزو می کنم مردم عزیزمان خوششون باشه و پربرکت باشه زندگی هاشون و ....

امروز رفتم سراغش پارت هاشو خوندم انقدر حال بد شد که نگو نزدیک سال تحویل 

با شخصیت داستان همذات پنداری میکنم حالم بد میشه اصل کلا انرژی منفی بهم سرازیر میشه 

میگن نکنه اینها رو جذب کنم یوقت؟؟

آرزو می کنم که شما هم کنکورتون را خیلی خوب بدهید . عزیزم برای قبولی در رشته ی خوب و دانشگاه خوب باید همه درسهاتون را خوب بخونید اما کلا زیست و ادبیات و شیمی و عربی می‌تونه رتبه را بالا ببره زمین شناسی برای زیرگروه دو تاثیر گذاره مثلا اگه میخوای داروسازی قبول بشی با زمین میتونی رتبه آت را ببری بهتر کنی . چون توی تاپیک های قلبت دیدم برات توضیح دادم .موفق باشی . امیدوارم بیایی تاپیک قبولیت را بزنی.