2777
2789
عنوان

جملات انگیزشی و انرژی مثبت 😍😍انرژی منفی ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 41 پست
آرزو می کنم که شما هم کنکورتون را خیلی خوب بدهید . عزیزم برای قبولی در رشته ی خوب و دانشگاه خوب باید ...

خیلی خیلی ممنونم ازتون بابت دعای قشنگ و خوبتون و توضیحات مفیدتون  😍🙏

شما میدونید کنکور ۱۴۰۲ عمومی ها حذف میشن یا نه ؟؟

بنظرتون العان بخونم عمومی ها رو یا نه ؟؟

بعد اینکه من دولتی درس میخونم بنظرتون بچه های دولتی شانسی برای قبول شدن دارن یا نه ؟؟

آخه همه میگن سمپاد کلی کیفیت آموزشی داره و هرسال کلی قبولی داره و...

عزیزم کنکور ۱۴۰۲ در هاله ای از ابهام هست . کسی زیاد مطمئن نیست چه اتفاقی میفته . مافیای کنکور تا آنجا که بتوانند مقاومت می کنند چون به هر حال از فروش کتب کمک درسی دروس عمومی هم خیلی منفعت نصیبشون میشد از طرفی بعصی از دروس عمومی مثل ادبیات واقعا مهمه حتی مهمتر از بعضی دروس تخصصی چون زبان مادری هست و نباید بی اهمیت جلوه داده بشه که دانش آموز اونو‌ نخونه . حالا شما برنامه ریزی کن همه ی دروس را خوب خوب بخون تست بزن از کتابهای اسونتر شروع کن مرحله به مرحله سخت تر کن . منظورم اینه که کتابها را طبقه بندی بخون .

فعلا دروس عمومی را هم کنار تخصصی ها خوب بخون چون هیچی معلوم نیست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد بچه های سمپاد پرسیده بودی خب واقعیت اینه که بله بچه های سمپاد قوی هستند و اکثرا انگیزه دارند باهوش هستند و مستعد امار بالایی از رشته های پر طرفدار از بچه های سمپاد هستند . می دونی چرا عزیزم ؟

فقط یک دلیل داره چون می خواهند .

خواستن توانستنه .

اما در کنار بچه های سمپاد دانش آموزان دبیرستانهای دولتی هم به شرط این که واقعا بخوان و تلاش کنند رشته های بسیار خوبی قبول میشن و شده آند . پس فرقی بین سمپاد و دولتی نیست به شرطی که خود دانش آموزان بخواهند با تلاش به دست میارن . عزیرم بین معلمان شما و معلمان سمپاد تفاوتی نیست . عزیزم من چون در همین زمینه شاغل هستم دارم برات توضیح میدهم فکر نکن الکی میگم .‌‌‌پس با جدیت درست را بخون

آهان  خب خدا را شکر که یک شهری هستی که امکانات کافی هم داره . منم یک دختر دارم ان شاالله که رش ...

ان شاءالله که رشته دلخواهش رو قبول بشه 😍

بله خیلی خوشحال و ممنون  میشم اگه این لطف رو درحق بنده کنید 😘😍❤

چه سالی کنکور دارن؟؟

فقط خوب درس بخون . آزمونها را هم به انتخاب خودت اگر امکانش را دارید ثبت نام کن و شرکت کن تا تا حدودی بتونی موقعیت خودت را نسبت به بقیه هم دوره ای ها شناسایی کنی . البته اگر هزینه برات مشکلی ندارن ولی اگر مشکل هست میتونی نمونه سوالات را پیدا کنی و خودت تست‌ها را حل کنی و بعد با کارنامه نفرات برتر مقایسه کنی و بررسی کنید .‌