2777
2789

دوستان چن کیلومونده به وزنی که دوس دارم برسم اماروندکاهش وزنم خیلی آهسته تروسختتر شده چیکارکنم همین الانم اضافه وزن ندارم ونرمالم لطفاراهکاربدید تواینجور وزن باید چیکارکرد

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه تاپیک بینی میبینم با کله میام اخه میخوام عمل کنم چندماه دیگه هنوز دکتر انتخاب نکردم راضی هستی هزینتو اسم دکترتو میگی

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.
من یکشنبه عمل کردم  فردای عمل که کل چشم بسته شد و کبود  کلا بینیم کیپه  بره شما ها ...

اره عزیزم طبیعیه من هنوز بعد دو هفته نمیتونم درست نفس بکشم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
الان چجوری شده کبودی هنوز

فقط زیر چشمام کبود شد که ۳.۴ روزی هست از بین رفته اوکیم 

ولی ورم زیاد دارم هنوز تپله بینیم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
چیکار میکنی که زودتر خوب شه ؟؟؟

مرتب شستشو میدم چون بقایا و مخاط توی بینیم هست 

منتظرم ببینم کی اوکی شه راحت شم ☹

مبارکه تاپیک بینی میبینم با کله میام اخه میخوام عمل کنم چندماه دیگه هنوز دکتر انتخاب نکردم راضی هستی ...

زودتر عمل کنی 

ولی سخته عمل سخت و خسته کننده ایه 

ما باهم خوشحالیم 😍
فقط زیر چشمام کبود شد که ۳.۴ روزی هست از بین رفته اوکیم  ولی ورم زیاد دارم هنوز تپله بینیم

شما کجا عمل کردی وقیمت هم میگی

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.