2777
2789
عنوان

آقا حق با منه یا مامان بزرگم اینا😐

240 بازدید | 22 پست

بابابزرگم اینا یه همسایه دارن مواد فروشه پسراشم دزد 

شوهر پیرزنه فوت کرده 

بعد همه میگن آدم خوبیه و اگه بهش چیزی بدی برکت میاد تو زندگیت آخه آدمی که جوونا رو بدبخت می‌کنه چه خیر و برکتی داره 

خدا میدونه نفرین چند تا مادر پشت سرشه که بچه هاشون رو معتاد کرده🙂💔

من بدم ازش میاد طوری که سلام می‌کنه جواب سلامشو نمیدم

تازه اومد گفت ذغال می‌خوام گفتم مامان جون بخوای بهش بدی خودمو میکشم برای کشیدن ...... میخواد تو نمیدونی مامان بزرگم برد داد بهش⁦🙁

درسته کمک کردن خوبه ولی خب به نظرم نه به همچین کسی 

یه بار یه خانومه اومده بود تو کوچه گریه میکرد می‌گفت یدونه پسرمو بدبخت کردی تا عمر دارم نمی‌بخشمت

جلو چشم بقیه مواد رو دست به دست میکنن 

کسی هم چون مثلا آدم خوبیه نمیره لوش بده 

به خدا دلم میسوزه برای این جوونا 

به نظرتون حرف من درسته یا مامانبزرگم اینا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان بزرگت اینا چ عجیبن 

همدیگه رو نقولید دوست باشید باهم 🦄🌸                        ولی حالا که رفته چرا پا پس کشیدی این همه گل تو دنیا فقط تو یکی چیدی؟امروز رو بیخیال شو فردا یه روزه دیگست چشماتو باز کن اینجا ببین که عاشقی هست 🥰یه روزی به مامانم گفتم چرا بقیه فلان مدل زندگی میکنن و هزارتا غلط میکنن هیچیشون نمیشه ولی من نمیتونم اونجوری باشم؟؟تا میام یه غلطی کنم خدا میزنه پس کلم .مامانم گفت خدا چونکه دست تورو گرفته .گفتم نخواستم بابا دستمو ول کنه منم مثل اونا عشق و حال کنم ... و خدا دستمو ول کرد...زندگیم تقریبا شد مثل اونا ولی بد افتادم تو هچل ...دست و پا میزدم و زجه میزدم که خدایا دستمو بگیر ....و یهو یادم افتاد ک خودم بودم که به خدا قبلا گفتم دستمو ول کن نخواستم ... و دیدم که چقدر وحشتناکه دنیا بیرون از آغوش خدا...و انقدر التماس کردم که خدا دوباره دستمو گرفت و برگشتم به آغوشش...همه چی کامل حل نشده هنوز ولی من امیدوارم🤍

زنگ بزن پلیس 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

نمی تونم باور کنم😐💔 چرا باید کمک به چنین کسی برکت توی زندگی بیاره؟😐

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین