2777
2789
عنوان

کیا از زندگی خستن

420 بازدید | 39 پست

علتشم بگید

مثلا من خودم چون مستقل نیستم خیلی عذاب میکشم از بچگی دوست داشتم مستقل باشم ولی بخاطر محدودیت های خونواده نشد هیچ وقت و هروقت بهش فکر میکنم یا مثلا میبینم دستم تو جیب خودم نیست دنیا رو سرم خراب میشه و واقعا داغون میشم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 😔

دیگه جونم به لبم رسیده

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

من من من دارم ی زندگی وکسی روتحمل میکنم که هیچ احساسی ندارم

دنیا بزن هرسازی که بلدی تامنم برقصم.نشد که بشه اونی که  میخواستم .....😔https://abzarek.ir/service-p/msg/558802 لعنت بهت دنیا.🥺🥺💔💔

منم مثل خودت مستقل نبودن 

اجبارکردنشون برای انجام یه سری کارا

تفاوت داشتن عقیده باخانواده 

فرق گذاشتن بین بچه ها 

تنها بودن 

من ارزومه از این خانواده فقط حداشم خیلی بهم سخت میگذره همین الانش دوست دارم بشینم گریه کنم 😭

حالم از هرچی پدر و مادر بهم میخوره از ازدواج فقط بچه زاییدن بلدن

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
چرا  

بابام خیانت میکنه

مامانم داغون شده از بس حرص خورده

نمیتونم مستقل بشم 

به خاطر اوضاع بد خونمون نمیتونم مث ادم درسمو بخونم

با خانوادم تفاوت عقیده دارم

و.....

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

من چون با بابام دعوام شداونم نفرینم کردبااینکه مقصربودهرچندبعدش من رفتم دستشوبوسیدم اشتی کردیم ولی هی حرفاش یادم میادوفکرمیکنم چقدبدبختم ک دخترای دیگ باباشون بهشون محبت میکنه وبابای من نفرین🤕😓

🦋