2777
2789
عنوان

کیا از زندگی خستن

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 39 پست
بیخیال منم مثه تو ولی من بی عرضه ام  خانواده ام مشکلی ندارن  این بدتر هم هست

متاسفانه من فرصتهای کاری خوبو از دست دادم الان هر وقت بحثم میگن خودت نرفتی درصورتیکه خونواده نذاشتن،تلاش کن همیشه فرصت نیست

من چون با بابام دعوام شداونم نفرینم کردبااینکه مقصربودهرچندبعدش من رفتم دستشوبوسیدم اشتی کردیم ولی ه ...

محبت چیه ماهم مثل خودت 

حرفم نمیزنیم هیچ توجه نمیکنه 

فقط به فکرخانواده خودشه 

خودم به زور تحملش میکنم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبت چیه ماهم مثل خودت  حرفم نمیزنیم هیچ توجه نمیکنه  فقط به فکرخانواده خودشه  خود ...

هی🤕حداقل نفرینتون ک نمیکنن اینقددلم شکسته ک نگوحرفاش مثل ی تیررفته توقلبم 

انشالازندگی روی خوششوبهت نشون بده عزیزم

🦋
منم مثل خودت مستقل نبودن  اجبارکردنشون برای انجام یه سری کارا تفاوت داشتن عقیده باخانواده&nbs ...

خیلی از شرایطت با من مشترکه.خب جدا شو و راه درستو برو مستقل.من جدا بودم خاستم تو شرکت معتبر کار کنم گفتن نمیخاد تنها باشی شهر غریب.برگشتم الان میگن خودت نتونستی 😐

من چون با بابام دعوام شداونم نفرینم کردبااینکه مقصربودهرچندبعدش من رفتم دستشوبوسیدم اشتی کردیم ولی ه ...

دلخوری پیش میاد ولی از من به تو نصیحت مستقل شو آدم مستقل ارج داره 

هی🤕حداقل نفرینتون ک نمیکنن اینقددلم شکسته ک نگوحرفاش مثل ی تیررفته توقلبم  انشالازندگی روی خو ...

نه عزیزم نفرینم هست فحشم میدن ولی من به روی خودم نمیارم مهمم نیست 

امیدوارم  ...ممنون عزیزم هم چنین برای شما😘

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
خیلی از شرایطت با من مشترکه.خب جدا شو و راه درستو برو مستقل.من جدا بودم خاستم تو شرکت معتبر کار کنم ...

نمیزارن مستقل شم 

سال بعد اگه خدابخواد ارشد شرکت کنم برم شهر دیگه راحت شم از دستشون 

تازه رفتم تو۲۲معماری میخونم ولی خب امسال دارم میخونم کنکورهنربدم تادبیری هنرقبول شم 

حتما شغل مناسب پیدا کن درستم بخون .من اگه برمیگشتم عقب هیچ وقت گوش نمیکردم حرف کسیو.خیلی حس بدیه ..

نمیزارن مستقل شم  سال بعد اگه خدابخواد ارشد شرکت کنم برم شهر دیگه راحت شم از دستشون

بخون ایشالله قبول میشی

من احمق ارشدم تهران بود کار خوبم میشد پیدا کنم گفتم نمیخاد تنها بمونی اونجا خیلیییییی پشیمونم کاش هیچ وقت گوش نمیکردم حرفاشونو که الان بزنن تو سرم 😭

حتما شغل مناسب پیدا کن درستم بخون .من اگه برمیگشتم عقب هیچ وقت گوش نمیکردم حرف کسیو.خیلی حس بدیه ..

گوش نمیدی ب حرفشون نفرین میکنن گوش میدی پشیمون میشی منم خستم واقعاتالیسانسمونگیرم نمیزاره برم سره کارچقدسخته محدودت کننودرکت نکنن 

🦋
گوش نمیدی ب حرفشون نفرین میکنن گوش میدی پشیمون میشی منم خستم واقعاتالیسانسمونگیرم نمیزاره برم سره کا ...

وقتی حرفشون زور باشه و برای زندگیت درست نیست تصمیم هاشو چرا به حرفشون گوش میدی 

مگه نفرین الکیه خدا اون بالا هست 

به حرف گربه سیاه هم بارون نمیاد گلم