مثلا من خودم چون مستقل نیستم خیلی عذاب میکشم از بچگی دوست داشتم مستقل باشم ولی بخاطر محدودیت های خونواده نشد هیچ وقت و هروقت بهش فکر میکنم یا مثلا میبینم دستم تو جیب خودم نیست دنیا رو سرم خراب میشه و واقعا داغون میشم 😭
بخون ایشالله قبول میشی من احمق ارشدم تهران بود کار خوبم میشد پیدا کنم گفتم نمیخاد تنها بمونی اونجا ...
انشالله شماهم یه کارخوب و به زندگی اروم برسی😍
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
گوش نمیدی ب حرفشون نفرین میکنن گوش میدی پشیمون میشی منم خستم واقعاتالیسانسمونگیرم نمیزاره برم سره کا ...
تجربه من اینه واقعا اصلا حرف هیچکی مهم نیست حتا خونواده چون آخر خودتو مقصر میدونن.کاش زمان برمیگشت عقب واقعا هرکاری که خودم فکر میکردم درسته رو انجام میدادم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!