2777
2789
عنوان

کیا از زندگی خستن

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 39 پست
بخون ایشالله قبول میشی من احمق ارشدم تهران بود کار خوبم میشد پیدا کنم گفتم نمیخاد تنها بمونی اونجا ...

انشالله شماهم یه کارخوب و به زندگی اروم برسی😍

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
گوش نمیدی ب حرفشون نفرین میکنن گوش میدی پشیمون میشی منم خستم واقعاتالیسانسمونگیرم نمیزاره برم سره کا ...

تجربه من اینه واقعا اصلا حرف هیچکی مهم نیست حتا خونواده چون آخر خودتو مقصر میدونن.کاش زمان برمیگشت عقب واقعا هرکاری که خودم فکر میکردم درسته رو انجام میدادم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی حرفشون زور باشه و برای زندگیت درست نیست تصمیم هاشو چرا به حرفشون گوش میدی  مگه نفرین الکی ...

من ب بابام گفتم میخام تابستون برم سره کاراونم گفت توف توکوته فکری میخای بری طی کش شی منشی شدن هم شغله میگم اخه میزواماده نذاشتن ک من برم پشتش بشینم میگ لیسانس بگیربعدش بروسره کارکلیم توهین کردک مردم بچه هاشون میرن کارمندمیشن تومیخای طی کش شی توبی عرضه ای دانشگاه خوبم قبول نشدی منم گفتم خودتم ازادخوندی همسنه من بودی چی داشتی مگه بعدش نفرین کردکه بی ادبی ایشالابه هیچ جانرسی تااخرتوهمین خونه بمونی🤕😓😓😓بخداعموم مهندسه بشدتم پولداردخترش میخادبره توکافی شاپ کارکنه عموم گفت بروبزارقدرپولوبدونی اونوقت بابای من نصف موفقیتای عمومونداره میادمیگ این کوته فکریه ک ی دختربره منشی شه  ادم بایدازکارای کوچیک شروع کنه اخه🤕

🦋
انشالله شماهم یه کارخوب و به زندگی اروم برسی😍

ممنون عزیزم. همچنین.فعلا که انقدر اقتصاد داغونه اون موقه که میتونستم برم شرکت بین المللی نذاشتن الان چی 

تجربه من اینه واقعا اصلا حرف هیچکی مهم نیست حتا خونواده چون آخر خودتو مقصر میدونن.کاش زمان برمیگشت ع ...

منم خیلی پشیمون شدم توگذشته ولی چاره چیه وقتی مورداهونفرینشون قرارمیگیری ومیگن اگ فلان کاروبکنی ازخونه میندازمت بیرون😓

🦋
من ب بابام گفتم میخام تابستون برم سره کاراونم گفت توف توکوته فکری میخای بری طی کش شی منشی شدن هم شغل ...

کارمرتبط با رشتت پیدا کنی خیلی بهتره حتا حقوقش کم باشه اولش

منم وقتی برگشتم شهر خراب شدمون رفتم یه شرکت که اونم جمع کرد واقعا اقتصاد بد شده و باید قدر فرصتارو دونست ولی کاری که موافقن برو

کارمرتبط با رشتت پیدا کنی خیلی بهتره حتا حقوقش کم باشه اولش منم وقتی برگشتم شهر خراب شدمون رفتم یه ...

ن دیگ نمیرم دوسندارم بازنفرینم کنه میترسم نفریناش منوبگیره🤕لیسانسموگرفتم بعدش میرم سره کار

🦋
ن دیگ نمیرم دوسندارم بازنفرینم کنه میترسم نفریناش منوبگیره🤕لیسانسموگرفتم بعدش میرم سره کار

ایشالله عزیزم.نفرین الکی که کسیو نمیگیره خدا جای حق نشسته

ایشالله عزیزم.نفرین الکی که کسیو نمیگیره خدا جای حق نشسته

منم صدام بلنده وجوابشومیدم اخه نمیدونم چجوری ساکت باشم ولی اونم مقصره ازرفتارم باهاش پشیمونم راستش ک چرابه روش اوردم اونم موفقیتی توزندگیش نداشته انشالاخدامنوببخشه بخاطررضای خدارفتم دستشوبوسیدم 

🦋