2777
2789
میکشمش

😳

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم تو همین سنه ومنم متوجه شدم ولی شوهرم میگه اصلا هیچی به روش نیار روال طبیعی  بدنش  میگه هیچ وقت در نزده وارد اتاقش نشو وبیشتر سرشو با چیزهای دیگه گرم کن که کمتر به فکر این موضوع بیفته

دیدم

خودشم متوجه شد؟ چند بار دیدی؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

سلام ، اول از همه بهتره با دکتری یا کسی که توی این موارد اطلاعات دارن صحبت کنید 

و من به عنوان یه پسر میگم ، اول سعی کنید آگاهش کنید از عوارضش بدیش و.... چون به شخصه می‌دونم خیلی از پسر ها توی این سن واقعا حتی نمی‌دونن چیه و ازش آگاه نیستند فقط خوششون میاد 

تا شدت نگرفته سعی کنید عوامل که باعثش میشه را ازش بگیرید نه مثلا گوشیش کامل بگیرید که مقاومت کنه مثلا حموم رفتن هاش طول نکشه ، توی خونه تنها نمونه و....

شاید بعضی ها بگن عادی و همه توی این سن اینطوری میشن اماواقعا  می‌تونه بد باشه و ترکش بعدا سخت 

سلام ، اول از همه بهتره با دکتری یا کسی که توی این موارد اطلاعات دارن صحبت کنید  و من به عنوان ...

هیچ ضرری نداره به اندازه اش

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤