الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی میگیره خیلی درد دارم پس چن ساعت دیگه تحمل میکنم
تا جایی که میتونی خاطره خوب بساز و خوشحال باش که نی نیتو بغل میکنی صحیح و سالم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
ممنون عزیزم باشه حتما برام دعا کنین زایمان راحتی داشته باشم بچه هم وزنش زیاده تقریبا
ان شاله که راحته خودت اگر تونستی سوره انشقاق و دعای ناد علی رو بخون اگر نتونستی بده به شوهرت برات بخونه زایمان رو راحت میکنه
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
هرموقع که غیر قابل تحمل شد برات برو ..معاینه میکنن انشاالله که دهانه باز شده باشه ..بسلامتی زایمان کنی بعدا انقدر دلت برااین لحظاتت تنگمیشه حتی همین دردات شیرین ترین سختی دنیارو تجربه میکنی 😍😍
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
سلام. منم هم قد شما ام دقیقا. اپیدورال کردین شما؟ راضی بودید؟
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)