2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ساعت درد کشیدین؟

ببین من دقیقا صبح ساعت ده بیدارشدم شروع شد هر بیست دقه میگرفت خفیف بود تا ۱۲ شب همینطوری بودم چون بچه اولم بود میترسیدم همون ۱۲ رفتم بیمارستان معاینه کرد گفت دهانه فقط دوسانت باز شده و بستری نکردن و من یادمه صدهابار پله های بیمارستانو رفتم و اومدم همراه با دردشدید تا اینکه بلخره ساعت پنج صبح بستری کردن و همچنان درد داشتم و انتظار تاساعت ده صبح که پسرم بدنیا اومد 😍🤩سرجمع دردای شدیدم ۱۰ ساعت بود ..انشاالله شما زود دهانه رحم باز بشه اذیت نشی 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
نه ندرم ماما ممکنه چن روز طول بکشه این دردا؟

بستگی داره واسه هر کسی فرق میکنه...مثلا من خودم خیلی کم درد داشتم یهو خونریزی کردم رفتم رحمم فقط تا ۴سانت باز شد بعدش سزارین شدم 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

چقد طولانی ینی الان ممکنه دهانه رحمم هنوز باز نشده باشه؟

عزیزم تا معاینه نشی هیچی مشخص نیست ...الان دردات هرچند دقیقه میگیره؟؟؟ببین من اینا ک گفتم برا بچه اولم بود ...زایمان با زایمان فرق داره مثلا برا دومی انقدر ریلکس بودم یجوری رفتم بیمارستان ک بعد بیست دقیقه زایمان کردم ولی دیگ خیلی دیر رفتم من جوری بودم ک سر بچه داشت ب بدنم فشار میاورد و خودم میفهمیدم نزار به اینجا بکشه چون بچه اول تحت کنترل باشی بهتره

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
اره اولیه اخه میخوام بیشتر دردام تو‌ خونه باشم

آره توی خونه دردتو بکش ک آمپول فشار نخوری.

هی راه برو توی خونه.پیاده روی کن.

توی وان آب گرم بشین کمک می کنه دهانه رحم زودتر باز بشه.

توی خونه راحت تری.

بعد ک یه ربع ب یه ربع  گرفت ول کرد  زود برو بیمارستان.

زود زنگ بزنن دکترت بیاد.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
چقد طولانی ینی الان ممکنه دهانه رحمم هنوز باز نشده باشه؟

ببین اگر دردات قابل تحمل نیست نزدیکه ولی اگر میتونی تحمل کنی نه ، من ساعت دوی شب پهلو درد داشتم رفتیم بیمارستان معاینم کردن گفتند دوسانتی نگهم داشتند گفتند راه برو اگر بیشتر باز شدی بستریت میکنیم چون باز نشدم اومدم خونمون دوش آب داغ گرفتم بخاری هم تا ته زیاد کردم  پشتمو کردم بهش خوابیدم ساعت یازده ظهر دیگه نمیتونستم از جام بلند شم رفتم بیمارستان پنج سانت باز بود سه چهار ساعت بعدشم زایمان کردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …