2777
2789
عنوان

لکه بینی در سی هفته خواهش میکنم ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 50 پست
دورازجون اشکال نداره دیگ  انشالله امشب ب سلامت صب میشه واستون ولی جدی دیگ فقط استراحت کن ای جو ...

قربونت مرسی عزیزم‌ ممنونم که وقت گذاشتین

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 
قربونت مرسی عزیزم‌ ممنونم که وقت گذاشتین

خواهش میکنم یاد خودم میوفتم وقتی باردار بودم چقد خوب بود کسی راهنماییم میکرد

اگه چشم های من دریاست تو غرقش میشی؟تودریا شو اوژنی بعد بشینو ببین چطور غرقت میشم.. پس بزارغرقت کنم. . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام رفتی دکتر 

سلام عزیزم خوبی شبش نشد برم صب رفتم تا عصر تو اورژانس اینور اونور فرستادن آخرش گفتن چن روز بستری شو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اومدم خونه ب دکترم زنگ زدم اونم حرف اونارو تایید کرد وسیله جمع کردم رفتم بستری شدم امروز ظهر مرخص شدم

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 
چی کفتن عزیزم انشالله سالم باشی

گفتن همه چی سالمه منتها یکم فشار اومده ب جفتت از اون بوده لکه بینی آمپول بتامتازون برا تشکیل ریه زدن و ۲۴ساعتم سرم سولفات منیزیم وصل بود بهم برا جلوگیری از زایمان زودرس خداروشکر لکه بینیم قط شد گفتن استراحت و مراقبت کن چن روزی