2777
2789
عنوان

لکه بینی در سی هفته خواهش میکنم ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 50 پست
اهان فهمیدم باشه پس برم همسرمو بیدار کنم ببینم چی میگ

ببین نمیخوام تودلتو خالی کنم دور از جون بچتولی اجیم سر یه بیخیالی اینجوری بچشو از دست داد.که اگه شبش رفته بود دکتر بچه می موند براش بچه ی ۳۴ هفته....واسه اینه من نگرانتم.تعلل نکن لطفا

عزیزان ممنونم از همتون که راهنمایی کردید

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صب حتما میرم الان احساس میکنم تکوناشم کم شده

اره صب برو حتما این هفته ها حساسه و اینک چرا کار سنگین میکنی الان باید دراز بکشی و استراحت کنی بچه اولته اره؟ کی تکون خورده؟دیگ کم کم زمان خواب و بیداریشو متوجه باید بشی من دخترم ساعت ۳.۴ صب پامیشد تکون خوردن دیگ تکون نمیخورد تا هفت هشت صب 

اگه چشم های من دریاست تو غرقش میشی؟تودریا شو اوژنی بعد بشینو ببین چطور غرقت میشم.. پس بزارغرقت کنم. . . .
ببین نمیخوام تودلتو خالی کنم دور از جون بچتولی اجیم سر یه بیخیالی اینجوری بچشو از دست داد.که اگه شبش ...

ای داد طفلی اونم لکه بینی داشت؟بچه۳۴هفته دیگه چرا از دست رفت الهی چقد سخته

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 
اره صب برو حتما این هفته ها حساسه و اینک چرا کار سنگین میکنی الان باید دراز بکشی و استراحت کنی بچه ا ...

همونو بگو دیگه گاو تشریف دارم بله بچه اولمه از ۱۷هفته کم کم فهمیدم والا این اخر شبا معمولا فعال تره ولی امشب کمه تکونش صب هر موقع هم من بیدار بشم بیدار میشه

نترس ولی پشت گوش ننداز انشالله ب موقع بدنیا میاد واسه کوچولوت حمدمیخونم 

الهی فدات شم خواهر مرسی لطف میکنی

مبایل کنار بزار برو دیگه مامنتظرت هستیم

چشم 

ای داد طفلی اونم لکه بینی داشت؟بچه۳۴هفته دیگه چرا از دست رفت الهی چقد سخته

اللن بری ..نزاری معاینه ات کننا...دهانه رحمت تحریک میشه...از منم ۳۵ هفته این کارو کردن...فقط بزار ک قلب بچتو چک کنن و برات امپول بتا تشکیل ریه بنویسن...

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...

میگفتم تکونش ضعیفه محکم شد الان 😍😍😍

اللن بری ..نزاری معاینه ات کننا...دهانه رحمت تحریک میشه...از منم ۳۵ هفته این کارو کردن...فقط بزار ک ...

باشه پس نمیزارم معاینه کنن

همونو بگو دیگه گاو تشریف دارم بله بچه اولمه از ۱۷هفته کم کم فهمیدم والا این اخر شبا معمولا فعال تره ...

دورازجون اشکال نداره دیگ 

انشالله امشب ب سلامت صب میشه واستون ولی جدی دیگ فقط استراحت کن ای جونم فسقلیو 😍

اگه چشم های من دریاست تو غرقش میشی؟تودریا شو اوژنی بعد بشینو ببین چطور غرقت میشم.. پس بزارغرقت کنم. . . .