سلام خانوما من سی هفته ام دو روزه خارش داشتم در حد کم امشب خودمو پاک کردنی دستمال یکم خونی شد بعد دستمال گذاشتم دوباره چک کردم دیدم یکم خونیه لکه بینی دارم چیکار کنم اگه بچه دنیا بیاد زنده میمونه؟
روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمیکردی
ببین نمیخوام تودلتو خالی کنم دور از جون بچتولی اجیم سر یه بیخیالی اینجوری بچشو از دست داد.که اگه شبش رفته بود دکتر بچه می موند براش بچه ی ۳۴ هفته....واسه اینه من نگرانتم.تعلل نکن لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره صب برو حتما این هفته ها حساسه و اینک چرا کار سنگین میکنی الان باید دراز بکشی و استراحت کنی بچه اولته اره؟ کی تکون خورده؟دیگ کم کم زمان خواب و بیداریشو متوجه باید بشی من دخترم ساعت ۳.۴ صب پامیشد تکون خوردن دیگ تکون نمیخورد تا هفت هشت صب
اگه چشم های من دریاست تو غرقش میشی؟تودریا شو اوژنی بعد بشینو ببین چطور غرقت میشم.. پس بزارغرقت کنم. . . .
اره صب برو حتما این هفته ها حساسه و اینک چرا کار سنگین میکنی الان باید دراز بکشی و استراحت کنی بچه ا ...
همونو بگو دیگه گاو تشریف دارم بله بچه اولمه از ۱۷هفته کم کم فهمیدم والا این اخر شبا معمولا فعال تره ولی امشب کمه تکونش صب هر موقع هم من بیدار بشم بیدار میشه
روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمیکردی