2777
2789

سلام خانوما من سی هفته ام دو روزه خارش داشتم در حد کم امشب خودمو پاک کردنی دستمال یکم خونی شد بعد دستمال گذاشتم دوباره چک کردم دیدم یکم خونیه لکه بینی دارم چیکار کنم اگه بچه دنیا بیاد زنده میمونه؟

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر امپول بنویسه برات 

مرسی

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 
سریع برو دکتر

الان یعنی؟

فک میکنم امپول مینویسه ریه بچه ت باز بشع

تقصیر خودم شد امروز سنگین بلند کردم

ی امپول میزنن ک واسه ریه بچس و اینک واسه خودتم بگو پروژسترون بنویسن بیمارستان بری انقباض شکمتو چک میکنن

اگه چشم های من دریاست تو غرقش میشی؟تودریا شو اوژنی بعد بشینو ببین چطور غرقت میشم.. پس بزارغرقت کنم. . . .
یعنی برو بیمارستانی که دکترت توش کار میکنه اگر خطر داشته باشه به دکتر اطلاع میدن

باشه مرسی

منم سی هفته کمردرد و دل درد داشتم رفتم بیمارستان ی امپول زدن واسه ریه بچه و تا هفته۳۷ پروژسترون زدم 

اگه چشم های من دریاست تو غرقش میشی؟تودریا شو اوژنی بعد بشینو ببین چطور غرقت میشم.. پس بزارغرقت کنم. . . .