2777
2789
عنوان

لکه بینی در سی هفته خواهش میکنم ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم ۳۰ هفته رنج و بچتو ....پاشو همین الان برو دکتر

یعنی چی رنج ؟

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 
بچه مشکلی نداره ناراحت نباش فقط برو دکتر .من سر پسرم تا ماه هفتم هر ماه سه روز خونریزی رو داشتم.

من اصلا نداشتم تا حالا دفع اولمه

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 
اگه من بجات بودم فوری میرفتم دکتر

الان همسرم خوابه بگمم نمیبره میگه تو الکی استرس میدی ب خودت

منم سی هفته کمردرد و دل درد داشتم رفتم بیمارستان ی امپول زدن واسه ریه بچه و تا هفته۳۷ پروژسترون زدم& ...

صب حتما میرم الان احساس میکنم تکوناشم کم شده

الان همسرم خوابه بگمم نمیبره میگه تو الکی استرس میدی ب خودت

خدا نکنه شاید اتفاق بیفته بهش بگو خریزیم زیاد شده درد دارم اینطوری مجبور میشه میبره تورو

مهربان باش  شاید فردایی نباشد
میگم خدایی نکرده اتفاقیبرات نیوفته اینهمه رنجوزحمتت به باد بره ....پاشو دختر برو خودتو به دکتر برسون

اهان فهمیدم باشه پس برم همسرمو بیدار کنم ببینم چی میگ

خدا نکنه شاید اتفاق بیفته بهش بگو خریزیم زیاد شده درد دارم اینطوری مجبور میشه میبره تورو

وسط استرس خندم گرفت 🤭فکر خوبیه

من اصلا نداشتم تا حالا دفع اولمه

یه زنگ بزن ۱۱۵ بپرس ازشون.لازم بود برو بیمارستان.ادمها خیلی متفاوتن .انشالله یه جواب خوب میدن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
یه زنگ بزن ۱۱۵ بپرس ازشون.لازم بود برو بیمارستان.ادمها خیلی متفاوتن .انشالله یه جواب خوب میدن

راس میگید هیچ ب فکرم نمیرسید