2777
2789
عنوان

امشب میخاستم خودکشی کنم😭ولی‌‌..

390 بازدید | 19 پست

با خانوادم دعوام شد(سر ی مسئله ک نمیتونم بگم) رفتم تو اتاق انقد حالم بد بود فقط اون لحظه دوس داشتم خودمو بکشم  از بس گریه کردم چشام پف کرد خوابم برد خواب دیدم دوستم اومده بود پیش میگف ما داریم کاروانی میریم امام رضا توعم بیا و منم گفتم ک باهاشون میرم حرم امام رضا رو تو خواب دیدم😢از خواب پریدم اصن ی جور دیگ شده بودم ارامش گرفته بودم حالم بهتر شده بود با اینکه هنوز اون ناراحتیه توم بود‌.چن سالی میشه امام رضا نرفتم خیلی دوست دارم برم بنظرتون این خواب میتونه تعبیرش واقعی بشع و من بطلبم برم پابوس امام رضا😢😔

‏علم بهتر است یا ثروت؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید 

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔

من دو ماه پیش مشهد بودم عمم تصادف کرده شاید بازم بریم

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂