2777
2789
عنوان

انسداد روده و بیماری کرون

865 بازدید | 14 پست

دوستان عزیرم میشه راهنمایی کنین 

من دکتر رفتم و بیماریم طبق علائم مشخص شد کرون دارم 

التهاب شدید روده که عفونت زیاد داره 

و شکم کار نمیکرد 

دکتر شربت دادن برای کار کردن شکم 

الان شربت که میخورم شکم نه کار میکنه نه دفع گاز داره و دردم بیشتر شده و اشتها خیلی خیلی کم ، 

اینا علائم انسداد روده هستش ؟ کسی تجربه داره ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص داخلی یاجراح عمومی برو عزیزم ،کدوم شهری اگراصفهانی دکتربهروز کلیدری

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
درد شکم هم داری؟ عزیزم اگر تشخیص کرون گذاشتن احتمالا این هم یبوسته مربوط به بیماریته  دی سیکل ...

آره عزیزم دارم ، بله این هم دادن ، من در حال حاضر ۴ مدل خشک کنند دارم استفاده میکنم

متخصص داخلی یاجراح عمومی برو عزیزم ،کدوم شهری اگراصفهانی دکتربهروز کلیدری

جراح رفتم عزیزم ، ولی من الان دقیقا از صبح علائم دوباره درد و کار نکردن برگشته و دکتر تا ۱۵ فروردین نیست متاسفانه

من درد داشتم حالت تهوع و هر دو ماه این اتفاق میفتاد ، حتی آب هم نمیتونستم بخورم.  سونوگرافی و س ...

احساس سفتی هم میکنید تو شکمتون ؟ 

من بالای نافم سفته خیلی اذیتم خیلیییی 

همه مدل آزمایش دادم سالمم 

امروزم جواب سلیاک منفی بود نمی‌دونم چیه دائم درد دارم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
جراح رفتم عزیزم ، ولی من الان دقیقا از صبح علائم دوباره درد و کار نکردن برگشته و دکتر تا ۱۵ فروردین ...

برو بیمارستان،همیشه دکتر هست بالاخره بدون دکتر ک نمیشه،بیمارستان خصوصی برو .انشالا ک زودتر خوب بشی

بله. پسرعمومم داشت. اونم جراحی کرد،تقریبا هشت نه سال پیش. هردوشون خوبن و سالم سالم.دکترت خوب باشه خو ...

خداروشکر ، تنشون سلامت باشه همیشه ، 

دکترم با دارو التهاب و عفونت کنترل داشت می‌کرد تقریبا ۲ هفته هستشکه خداروشکر بهتر شدم ، ولی دقیقا از صبح درد دارم و دیگه ببخشید دفع نداشتم ، شربت اثر نکرده