2777
2789

۳۹ هفتم هر از گاهی رون پامو شکمم درد میگیره ولی منظم نیس چیکار کنم دردم بگیره

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پله بالا و پایین کن ورزش پیاده روی رابطه خیلی تاثیر داره

الان یه ربعه مداوم دارم پیاده روی میکنم خیلی خفیف درد دارم ولی منظم نیس . 

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
کاری نباید بکنی دردت بگیره. برو بیمارستان بهت امپول بزنن. هنوز تا چهل هفته وقت داری عجلت چیه

نمیخام باامپول فشار دردم بگیره میخام تو خونه طبیعی دردم بگیره

صبر کن ۱۴۰۱ زایمان کن دیگه 

دیگ خسته شدم از خدامه همین امشب دردم بگیره 

الان یه ربعه مداوم دارم پیاده روی میکنم خیلی خفیف درد دارم ولی منظم نیس . 

رابطه هم داشته باشین ببخشید عمیق و با تخلیه

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
دیگ خسته شدم از خدامه همین امشب دردم بگیره 

اگه بچه ت دختره صبر کن سال جدید 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خانمی خواهش میکنم برا منم دعا کن خداوند یه فرزند بهم بده،انشاالله به حق صاحب الزمان به زودی دردت بگی ...

ممنونم عزیزم مرسی از دعات چشم حتنا برات دعا میکنم الهم صل علی محمد و ال محمد انشالا خدا ب زودی دامنتو سبز کنه عزیزم

تاثیر داره؟

آره باعث میشه دهانه رحمت باز بشه

وقتی رابطه منظم باشه زایمانت راحت تر میشه

اسکات هم بزن

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
چرا؟😂

اخه دخترا رو سن شون خیلی حساسن. اینجوری ب خاطر ۴ روز یک سال ب سنش اضافه میشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...