2777
2789
عنوان

کیا خونشون الان مث بمب ترکیده

356 بازدید | 38 پست

خانوما من ۶ساله ک ازدواج کردم وسواس شدید دارم مثلا همه چی تمیز منظم مرتب سره جاش باید باشه روزی دوبار جارو و دستمال کشی ولی الان نزدیک یک هفتس ک خونم افتضاح برش داشته دستو دلم ب کار نمیره ازخونه خوشم نمیاد چرا اینجوری شدم؟؟

برای من عادیه مثل بمب ترکیده نباشه غیر عادیه دخترم اصلا بهم نریزه خونه رو نمیره بخوابه شبا😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخ انگار حرف دل منو زدی منم همش میفتم و حال ندارم جمعه ام میخ‌ایم بریم مسافرت هیچکار نکردم.

مام جمعه میریم بخاطر همون هیچ کاری نمیکنم میگم بزار روز اخر جمع میکنم

خخخخ من لباس نشسته دارم ظرف جارو نزدم دستمال نکشیدم

ظرف و لباس ندارم ولی وسط پذیرایی بمبی از اسباب بازی ها منفجر شده و جارو باید بزنم ولی تا وقتی دخترم خوابه نمیتونم از کنارش تکون بخورم باید صبوری کنم کم کم بیدار شه😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من عصبی می شم خوابم نمیبره خونه ریخت وپاش باشه از بس شستم دستم اگزما زده

وای مث مامان من

نمیدونی دیشب چ دعوای بدی با شوهرم کردم ک هرچیم فک میکردم چرا بهونه الکی میگیرم نمیفهمیدم 

ولی دلیل اصلیش ریختو پاش خونه بود حال نداشتم جمع کنم عصبی بودم ب چیزای دیگ گیر میدادم

از صب اتاق تمیز کردم عکسشو بزارم؟

بذار