نمی دونمچی کار کنم با مادر شوهر و جاری ها و خواهر شوهرام زندگی می کنم مادرشوهرم و خواهر شوهرام برای اینکه من از بچه چاق بدم میاد هی به بچ ه ام دارو اشتها می دن نمی تونم از این خونه لعنتی برم یه راه حلی بگین مادر شوهر عوضی ام دست از سرم برداره بتونم برم از اینجا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
یه مدت دارو می دادن من متوجه نشدم بعد دیدم ای بابا هر وقت از خونه اونها میاد به طور وحشت ناک و ترسناکی غذا می خوره که حالش بد میشه بعد بچه ای که یه پرس غذا در کل روز به زور می خورد یه هو دوسه پرس غذا رو به فاصله چند پرس می خورد بعد نصف شب گریه می کرد غذا می خوام خلاصه که از حالت های بچه متوجه شدم اینا بهش دارو می دن