2777
2789

من خیلی به خودم میرسم هرروز دوش میگیرم بادی اسپلش و عطر میزنم ، کلی لباس خوشگل و نوووو می‌پوشم هرچی پول دارم لباس خونگی خوشگل میخرم و متنوع همیشه ته آرایش دارم تو خونه و موهام مرتب همیشه خونه مرتب فقط گاهی توی شستن ظرفها تنبلی میکنم چندروزه لباس جدید خریدم بهش نشون دادم فقط میگه قشنگه انگار نه انگار 

بخدا دیگه خسته شدم دلم میخواد فردا همه ی لباسامو بریزم تو چمدون دیگه نپوشم 

آنقدر آخه یه مرد باید سرد بشه 

اینم بگم که اوایل ازدواجمون خیلی گرم بود یک ساله ازدواج کردیم 

دیگه خسته شدم از بس به نیازم اهمیت نداده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرونی

گرمیجات بده بخوره

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

اوم اره خب حق داری مردا چشونه

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

این حالت توی مرد ها کاملا طبیعیه این سردی نیست فقط به نظر میرسه ذهنش خیلی مشغوله شاید درگیری کاریش بیشترشده

کلا بعد. از ازدواج مرد ها شرایط استرس زایی دارن و همین باعث میشه وقت نداشته باشن که به زنشون فکر کنن 

دقیقا شوهر منم اینجوری شده 

یه ساله و نیم هست ازدواج کردم ولی کلا به هیچی اهمیت نمیده..حتی صحبت هم نمی‌کنیم با هم تو خونه🥺

من رشته محبت تو پاره میکنم...شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم🌼