2777
2789
عنوان

یه دختر نوزده ساله مامان شده هی پز میده بهم چیکار کنم🫤🫤🫤🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 5411 بازدید | 212 پست
خخخخحالا چندبار ببرش بازی بچه های همسن خودش رو ببینه شاید ترغیب شد بازی کنه.فقط تنها نذارش

نه جدی میگم لج می‌کنه میگه اونجا رو نمی‌خوام من باید ببری پارک اصلی اونجا هم دورهذمنم درس دارم نمی تونم همیشه مراقبش باشم که

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اگه بیچاره نبود و در محیط سالمی بزرگ شده بود به این حال نمیوفتاد

عزیزم محیط بهانه س بخدا منم زود ازدواج کردم خب بشینم واسه اینکه حامله نشدم گریه کنم؟ از کلاس نهم دارم درس میخونم ول نکردم اینا بهانه س همش حتی من تو محیطی هستم که خیلی طرز تفکرشون قدیمیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره سن آدم که بالا میره تواناییاش کم میشه

اونم کار خداست و شانس یکی ۳۰ سالگی از پا میفته یکی ۸۰ سالگیم سر حاله

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

😂😂😂

میبینی که تاپیکت به بیراهه کشیده شده، اگه میخوای تعلیق نشی قفل کنی بهتره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

مادر باید قبل از بچه دار شدن به بلوغ عقلی کامل برسه من نمیفهمم چطور مسئولیت به این بزرگی رو انقدر سا ...

دقیقا چه سنی مناسبه از نظر شما؟

اصلا میشه گفت کسی که ۲۰ ساله هست این قابلیت رو نداره ولی توی ۲۵ سالگی این قابلیت رو پیدا میکنه؟

اصلا نمیشه سن خاصی رو تعیین کرد

البته که خود مادرشدن یه رشدی به زن میده که اونی که صبر کرده تا همه چیزش اوکی بشه تا بچه دار نشه به اون رشد نمیرسه.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
من اینو میدونم خدا از من عاقلتره

ولی خدا یه قدرت عقلی به ما داده قدرت تفکر و اختیار هم داده که با اون بفهمیم چی درسته چی غلط و ازش استفاده کنیم. اینکه صرفا بیای بگی خدا خودش میدونسته و عاقله و به هیچی فکر نکنی داری خودشو نقض میکنی که به ما اختیار داده

یعنی چی با گربه مقایسه میکنیخدا رو شکر که بچه هاش مادری کم سن و جوان و با حوصله دارن

چقدر طرز تفکرت عقب مونده و قرون وسطاییه چشمتو باز کن تو قرن چند زندگی میکنیا

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
😂😂😂

چه علاقه ای به ایجاد جنجال دارین، قفل کنین لطفا. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.