2777
2789
عنوان

اینده منو بچم بعد طلاق چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس که خیلی دارم ولی میترسم از تنهایی خودمو این طفل معصوم 

طبیعی که الان برات مثل شب تاریکه و بیچراغ دنبال راه میگردی ولی حتما باید  برای این تصمیمت اول روانشناس خانم برو و یذره اون اعتماد بنفست رو که ازدست دادی  بهت برگردونه و کمی مشاوره که بگیری ترسهات  بیرون میان و  باهاش روبرو میشی و دکتر کمک میکنه بهت که الان درچه مرحله ایی و برای مدتی نیاز به دارو ممکنه مصرف کنی تا بازسازی بشه در درونت  .  

میدونی من فقط از کلمه طلاق ترس دارم حاضرم تا اخر  عمر با پسرم تنها زندگی کنم ولی اسم طلاق روش ن ...

ببین بشین با خودت خلوت کن

انصافا درباره ی شوهرت فکر کن ببین رفتاراش بخاطر چیه

اگر منشا ش خودتی برو مشاوره ببین چطور باید باهاش رفتار کنی 

تا ۷ سالگی باهاتِ بعد از اون هم هفته ای ۲ روز پیشته تا ۱۵ سالگی که خودش انتخاب میکنه با کی زندگی کنه

میتونم حضانتشو به عهده بگیرم؟مثلا بخشی از مهریمو ببخشم ولی دیگ نتونه ازم بگیرتش؟

بهترین روزهای جونی منو بچگی پسرم باید به تنهایی سپری شه...

تنها نیستین. همو دارین

بستگی به خودتون داره من از خدامه خودمو مادرم باشیم چون مادم شاد و سرحاله و مثبته منم همون طور شدم با هم ففط میگیم و میخندیم خیلی شادیم 

منشاش در خانوادشونه

بشین بنویس ببین بعد طلاق تحملش برات سخت تره یا شرایط الانت

بنظرم با بچه جدانشی بهتره

البته اگر خیلی تحت فشاری و علاقه ای به شوهرت و زندگیت نداری خانوادت هم حمایتت می کنن یه بحث دیگه ست

بشین بنویس ببین بعد طلاق تحملش برات سخت تره یا شرایط الانت بنظرم با بچه جدانشی بهتره البته اگر خیل ...

اخخ زندگی باهاشم خیلی سخته گاهی اوقات میگم کاش اگ طلاقم نگرفتم منو پسرم حداقل تو ی خونه جدا  زندگی کنیم