2777
2789
عنوان

اینده منو بچم بعد طلاق چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 50 پست

[QUOTE=230373546 شما الان استرس داری و اینکه ظلم نیست که بدنیا اوردیدش این لطف هست .  ترسهات رو کنار بذار و اگر قصدت جدا شدنه و  شما مسیول خودت و کودک عزیزت هستی  .ومسیولانه زندگی رو پیش ببر  .

بستگی به شرایطت و روحیه ت داره

من ۹ ماهه جدا شدم یه پسر ۶ ساله دارم پیش پدرشه یه شهر دیگه هم زندگی میکنن دخترم ۲سال و نیم تا ۷ سالگی با منه

ولی خب من خونه و ماشین دارم سر کار هم میرم پس انداز هم دارم خلاصه اینکه از لحاظ مالی تامینم و دستم جلو کسی دراز نیست از لحاظ روحی هم دیگه به حالت عادی برگشتم و روحیه م خوب شده ولی بذار یه چیزی که خیلی اذیتم میکنه رو بگم بهت وقتی زندگی خواهر و برادرام رو میبینم حسرت میخورم حرف های دیگران ازارم میده الان هم حس میکنم به یه همدمِ خوب احتیاج دارم که حالم رو خوب کنه ولی حیف...حیف عمری که به پای ادم اشتباه هدر شد

بابا دلتنگتم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به شرایطت و روحیه ت داره من ۹ ماهه جدا شدم یه پسر ۶ ساله دارم پیش پدرشه یه شهر دیگه هم زندگی ...

حالت رو درک میکنم به این فکر میکنم که سالهای نزدی‌ک خواهرام ازدواج میکنن .پسرم بزرگ میشه و میره پی زندگیش و من همیشه تنها خواهم شد..

بستگی به شرایطت و روحیه ت داره من ۹ ماهه جدا شدم یه پسر ۶ ساله دارم پیش پدرشه یه شهر دیگه هم زندگی ...

من یه بچه دارم ک بخوام جدا بشم بچه رو ازم میگیره قطعااا چیکار کنم گیره بچه هستم 

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
حالت رو درک میکنم به این فکر میکنم که سالهای نزدی‌ک خواهرام ازدواج میکنن .پسرم بزرگ میشه و میره پی ز ...

از کجا معلوم شاید ازدواج کردی؟هنوز جوونی

البته من بعنوان زنی که جدا شده طلاق رو به هیچکس توصیه نمیکنم به هر حال فرآیند خوشایندی نیست

بابا دلتنگتم....

همونطور که شرایط زندگی متاهلی هر آدم فرق میکنه شرایط زندگی بعد از طلاقشونم باهم فرق میکنه و این شرایط بیشترش خودش می‌سازه. 

یک تجربه ناموفق داشتم اما خوشحالم از شرایط الانم. 

دوستی دارم که چهار بار تا حالا ازدواج کرده و الان هم از وضعیتش ناراضی. 

تفکر تامل قبل طلاق و تلاش برای ساختن بعد طلاق باعث میشه آدم پشیمون نشه 

از کجا معلوم شاید ازدواج کردی؟هنوز جوونی البته من بعنوان زنی که جدا شده طلاق رو به هیچکس توصیه نمیک ...

میدونی من فقط از کلمه طلاق ترس دارم حاضرم تا اخر  عمر با پسرم تنها زندگی کنم ولی اسم طلاق روش نباشه