2777
2789
عنوان

آبجی بزرگترها یه لحظه میاین

205 بازدید | 25 پست

چرا هیشکی منو دوست نداره

چرا اعتماد به نفس ندارم

چرا خودمو آزار میدم

چرا انقدر آدم ندیدم تا هر کسی میاد سمتم جبهه میگیرم

آبجی ها چرا بد سلیقه هستم

چرا از خودم متنفرم 

چرا از زندگیم متنفرم چرا چرا چرا😖😫

چرا همه مثل کزت ازم کار میکشن

چرا همه باهام مثل برده رفتار می‌کنند

چرا همه دلشون میخواد منو خوار کنن

چرا یکی به من بگه

تو رو سننه قربونت برم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همش برمیگرده ب اعتماد بنفست من خودمم اعتماد بنفسم پایینه ولی جلوی بقیه جوری وانمود میکنم ک خیلی اعتماد بنفس دارم سعی کن از خودت دفاع کنی نزار کسی بهت زور بگه خجالت نکش خودتو بالا ببین و سعی کن در کنارش کتاب برای اعتماد بنفس بخونی سعی کن طوری ک هستی خودتو قبول کنی چیزایی ک تو بدنت دوست نداری عیی ندون بلکه قبولشون کن بپذیر تا اعتمادبنفست بالا بیاد از چیزایی ک تو وجودت خوشت نمیاد به دیگران نگو تا ازت سو استفاده نکنن من خودم خیلی شده بعضیا یچیزایی رودرموردم دقت نکرده بودن خودم گفتن بعدها مسخرم میکردن 

برای داداشم ی صلوات بفرست  
عزیزم همش برمیگرده ب اعتماد بنفست من خودمم اعتماد بنفسم پایینه ولی جلوی بقیه جوری وانمود میکنم ک خیل ...

آنقدر توی بچگی سرکوفت زدن بهم که الان جرعت هیچ کاری رو ندارم تا حرفی می خوام بزنم دستم تیر میکشه گریم میگیره انقدر ضعیفم 

خاک تو سر من

تو رو سننه قربونت برم؟؟

نازی نازی غصه نقول بیا ترقه بقول 

این روزام میگذره قوی باش دنبال خدا بگرد همین حوالیه...

حال دلتو خوب میکنه. باهاش حرف بزن

اللهم عجل لولیک الفرج ❤ دختری از تبار کویر ترمنتیکا... شهر باستانی تمدن و تدین که خواستگاه علم و معرفت عمیق شد و بانوی کرامت و شفاعت رو در درون قلبش حفظ کرد تا زمانی که حق آشکار بشه و کامل ترین انسان از پشت پرده خارج بشه... اون زمان بانوی آب و آینه بازخواهد گشت و مشتاقم که سرورم، بانوی شهر باستانی ام رو ملاقات کنم! #باافتخار_قمی_ام20 سالمه و یه توراهی خوشگل دارم که توت 🍓 فرنگی منه 😍 خیلی خوشحالم که با وجود سن کمم کلی چیزهای خوب یاد گرفتم که به کوشولوم یاد بدم! 😊 از خداجونم ممنونم که من رو لایق دونست بهم لطف کرد امانت خودش رو درون کالبد من قرار داد 🌹 از ته قلبم برای همه نینی سایتی ها خیر میخوام... ادعایی نیست ولی به لطف مطالعات دوره نوجوونی یه چیزایی بارمه بهم میگن مشاور خوبی ام کسی دوست داشت میتونه درخواست دوستی بده دردودل کنه میتونم مثل یه دوست خوب بدون قضاوت بشنوم و در حد عقل خودم کمک کنم. ازتاپیک پربازدیدا خوشم نمیاد 😒