2777
2789

یه قانونی بیاد تا اونموقع که بگه سقط مجازه

شکر ولی دختر خیلی دردسر داره

من چون خودمو محدودیتامو اذیتیا وسختیایی که کشیدمو دیدم،دیگه دلم نمیخاد دختر بیارم،همه مسئولیا وانتظارات رو دوش دخترا وخانماست

باور کنین به نفع خودشه به این دنیا نیاد،همه جای دنیا هم دردسرای روحی وجسمی خودشو داره

دلم واسه دخترا میسوزه حتی خوش شانس ترینشون

کاش هیچ دختری به دنیا نیاد یا حداقل پدرش دوسش داشته باشه وبراش خرج کنه

دوستام تا عروسی کردن پسر اوردن سر کارام هستن یا آشناهامون

کلا شانسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعراب جاهل هم فک میکردن به نفع دختر زنده بگور بشه براش بهتره که همینطور هم بود

تو مریضی

انیدوارم هیج وقت ازدواج نکنی و بچه دار نشی

خطرناکی

ترویج سقط هم نکن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بقول مادرم خدا هیچ خونه ای رو بدون دختر و بدون پسر نکنه جفتش چراغ خونه ان.

اینکه میگی دختر سخته متوجه نشدم از چه نظر سخته؟؟ اگه منظورت تجاوزه که متاسفانه این چند مدت صفحه حوادث و اینستا به پسر بچه ها بیشتر تجاوز شده بود.. پس چه دختر چه پسر باید یا بچه بدنیا نیاری یا چارچشمی مراقبش باشی تا آسیب نبیبنه 

باید امام زمان عج بیاد حکم خدا بیاره وگرنه قانون جدید بیادم قانون خدارو نمیتونه تغییر بده

البته با بقیه حرفتون موافقم

منم میگفتم فرقی نداره پسر دختر محدودیتم ندارم و نداشتم ولی الان ک درحال طلاقم میگم خوب شد پسره

والا تو طبقه‌ی ما دخترا و خانما خیلی هم خوشحال و راحتن. شما باید با باورهای غلط محیطی که توش هستین مقابله کنین

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...