2777
2789

من این کاربرو میشناسم واقعا دانشجو پزشکیه و حتی با کاربری قبلیش کارت دانشجویی گذاشته 

این اومده بهش توهین کرده و تهمت زده چرا نی نی یار ها رسیدگی نکردن؟

فقط طلاق

این کیه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

✅کار

سلام بچه ها امیدوارم حالتون عالی باشه.❤

عمیقا شرمنده کامنت بیربط میزام ولی

از این کسب های اینترنتی یه جایی رو پیدا کردم چون خودم مشغول شدم و خداروشکر معتبر بودنش اثبات شدس.هر عزیزی نیاز داشت بهش به آیدی زیر پیام بده در تلگرام ایشون راهنمایی میکنن.

⭕️رسید واریزی امروز خودمم هست که در چنل قرار دادن با پیامکی که میاد رو گوشی جهت اعتماد خیلی بیشتر😅❤

در پناه حق.🙌🏻

@PARTOBATOO_lR

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بهرحال اونم نباید توهین میکرد پس هردوشون باید تعلیق بشن..یا دهن به دهن نشن..

بعدشم،اسکرین گذاشتن از بقیه کاربرا ممنوعه تاپیکت و قفل کن خودتم تعلیق نشی

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
یکی از کاربرا سر پول رستوران با دوستش اختلاف داشت حالا این وسط این اومد توهین و تهمت که تو پزشکی نمی ...

تصمیماتش به خودش مربوطه 

خودتو درگیر نکن

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

چرا اینقدر خودتونو درگیر این چیزا میکنید،،بابا مجازیه مجازیییییی😑

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
✅کار سلام بچه ها امیدوارم حالتون عالی باشه.❤ عمیقا شرمنده کامنت بیربط میزام ولی از این کسب های ای ...

ببخشید این سوالو میپرسم جهت رفع کنجکاوی

سودکار تبلیغ واسع شماچیه که تبلیغش میکنید توسایت؟؟؟

اگه واقعاشاغلید مشغول کارتون باشید دلیل تبلیغتون یکم گیج کننده س واسم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔

بابا این کاربر marzimarzi دیوونه‌س.

میگه چرا دانشجوی سال ۳ پزشکی رفته بیمارستان

عامو بیا پایین. انقدم به همچی گیر میده که حوصلم نمیکشه باهاش بحث کنم.

یکی نیس اینو تعلیق کنه ؟ بوی تعفنش سایتو برداشته 😐

بابا این کاربر marzimarzi دیوونه‌س. میگه چرا دانشجوی سال ۳ پزشکی رفته بیمارستان عامو بیا پایی ...

دقیقا 

آخه یه کنکوری از کجا اطلاعات اونو داره

فقط طلاق

رفته تاپیک زده کلی داستان سر هم کرده از برداشت های اشتباه خودش کل ملت رو هم داره تگ میکنه

جالبه بقیه هم تاییدش میکنن در حالیکه بعضیاشون اصلا کاربر لیدی مکبث رو نمیشناختن