2777
2789

تا نظر مخالفش باشه داد میزنه.جیغ میزنه

منو پدرش هم سعی کردیم لوسش نکنیم.به گریه هاش بها نمیدیم

حد و حدود داره اما خیلی داد میزنه

از این ترفندهای داد نزن و داد بزنی من نمیشنومم هم روش جواب نمیده

جلوی بقیه هم همینطوره

نمیدونم چیکارش کنم،آبروم میره جلوی بقیه.یهو مثلا کسی سر به سرش بزاره سرش داد میزنه

هرچی هم بازبون خوش باهاش رفتار میکنیم نمیفهمه

داره جلب توجه میکنه

یه مشاوره برو قابل حله نگران نباش

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تو خونه زیاد دعواش می کنید یا بهش سخت می گیرید عصبی شده، برای آروم شدن بچه اول باید خودتون باهم خوب صحبت کنید، به هم احترام بزارید کم کم بچه خودش میبینه یاد میگیره

عزیزم گوگل جستجو کن قصه برای کودکی که داد میزنه .. شب ها براش بخون.. بهش یاد بده وقتی ناراحت و عصبانی هست تا ده بشماره یا مثلاً پنج تا نفس عمیق بکشه و بعد بگه من ناراحتم و در موردش حرف بزنه .. و در نظر بگیر این یک مرحله ی گذراست 

شاید تو خونه زیاد دعواش می کنید یا بهش سخت می گیرید عصبی شده، برای آروم شدن بچه اول باید خودتون باهم ...

دعوا نه.اما وقتی سه بار بهش حرفی بگم توجه نکنه و لج کنه بار چهارم داد میزنم و دعواش میکنم

اما نه اینکه روزی ده بار.مثلا یکی دوبار

تنش بوده بین منو همسرم.تا حدود دوسال پیش دیگه خیلی کمش کردیم.خیلی مراعاتشو میکنیم اما باز گاهی دعوا ...

پس دقیقا همین روی روح و روانش اثر گذاشته، تا میتونید جلوی بچه باهم با محبت رفتار کنید، به دخترتونم به اندازه کافی محبت کنید کم کم خوب میشه

دعوا نه.اما وقتی سه بار بهش حرفی بگم توجه نکنه و لج کنه بار چهارم داد میزنم و دعواش میکنم اما نه ای ...

بازم داد نزنید، مثلا میتونید رو ی تخته براش نگبا نقاشی یا نوشته چیزی بهش نشون بدین عصبانی هستید، بچه ها تو این سن قصد ندارن ما رو عصبانی کنن ولی چیزایی که اونا نی خوان با انتظاراتی که ما از بچه 4 ساله داریم متفاوته، شما چیزایی که براش ضرر نداره بهش اجازه بدین، خیلی باهاش سخت نگیر نباشین

میخواد جلب توجه کنه  

همین که میگی لوسش نمی‌کنیم شاید زیادی بهش کم محلی میکنید دخترتون هم حس بدی گرفته

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
بخدا خیلی باهاش خوش رفتاریم خیلی اما نمیدونم چشه لوس و نونور نیستا.اما کلافه میکنه

دخترم باور کن راست میگم تو نازش کن باهاش بازی کن بوسش کن آروم میشه باور کن دخترم. دخترت ناز داره