2777
2789
عنوان

مامانا دخترم ۴ سالشه خیلی پرخاشگره و همش داد میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 23 پست
بازم داد نزنید، مثلا میتونید رو ی تخته براش نگبا نقاشی یا نوشته چیزی بهش نشون بدین عصبانی هستید، بچه ...

بخدا خیلی مثلا روی تربیتش دارم دقت میکنم اما انگار بدتر شده

به قول شوهرم آبرومون رفته با این تربیت بچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خیلی مثلا روی تربیتش دارم دقت میکنم اما انگار بدتر شده به قول شوهرم آبرومون رفته با این تربیت ...

تا میتونید آروم باشید بچه ها اونی نمی شن که ما می خوایم اونی میشن که از اطرافیان میبینن

بی توجهی بدترین ظلم به بچه 

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
نه بخدا منظورم اینه که همش در حال براورده کردن دستوراتش نیستیم

اینجوری خوبه 

یکبار یه مشاور می‌گفت سه روزم گریه کرد محلش ندین ولی خب اینطوریم خوب نیس بچه فک می‌کنه هیچ ارزشی برای خانواده نداره

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
تنش بوده بین منو همسرم.تا حدود دوسال پیش دیگه خیلی کمش کردیم.خیلی مراعاتشو میکنیم اما باز گاهی دعوا ...

سلام عزيزم رفتار فرزندتون بهتر شد؟

منم پسرم تقريبا داره٤ سالش ميشه همين رفتارارو داره ديگه ب ستوه اومدم😔

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤
سلام عزيزم رفتار فرزندتون بهتر شد؟ منم پسرم تقريبا داره٤ سالش ميشه همين رفتارارو داره ديگه ب ستوه ا ...

سلام عزیزم

کمتر شده خداروشکر

اما این وسط متاسفانه یه دختر عموی تازه دنیا اومده واردمون شد که توجه ها به سمت اون رفته و بازم دخترم حساس و زودرنج  شده

چرا از سایت بامانا استفاده نمیکنی منم خیلی سوال و چالش دچبا دخترم داشتم واقعا خسته شده بودم سایت رو اتفاقی دیدم و واقعا کمکم کرد جواب تمام سوالاتم اونجا بود برای منی که وقت مشاوره رفتن ندارم عالی بود تیم پشتیبانی حرفه ایشون کافیه سرچ کنی سایت بامانا اونجا به تمام جواب سوالات میرسی