2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایت مور ی دونه کوچیک داره برا کارای‌دم دستی و روزانه  ی دونخ بزرگ واسه کاشی سرامیک شیشه موکت ...

اسم این برندو نشنیدم تا بحال.

کجاییه؟

کارچر رو خیلی تعریف شنیدم. از اونم بهتره؟

اسم این برندو نشنیدم تا بحال. کجاییه؟ کارچر رو خیلی تعریف شنیدم. از اونم بهتره؟

نمیدونم جعبش کنارم نیس ببینم مال کجاس

والا اونروز فروشنده گف این از همه بهتره ۴ سال پیش

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.

سلام خوبی ؟ تویه تایپکی دیدم گفتید ۱۶جلسه لیزر رفتی درسته؟ 

ببین من بدنم خیلی پرمو عه . مخصوصا صورت موی زائد زیادی داشتم الان ۹ جلسه س لیزر رفتم جلسات اول تا پنجم خوب بود درنمیومد بعد دیدم هی که میرم انگاری موهام داره دوباره درمیان به همون ضخامت.. الان نمیدونم چکار کنم یوقتایی غصم میشه چررا لیزر رو من اثر نداره پس.. 

شماگفتین ۱۶ جلسه برام خیلی سوال شد اسم دستگاه من کندلا نمیدونم جامو عوض کنم یا چی

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍
سلام خوبی ؟ تویه تایپکی دیدم گفتید ۱۶جلسه لیزر رفتی درسته؟  ببین من بدنم خیلی پرمو عه . مخصوصا ...

سلام ، دستگاه من کترا ست چون پوستم تیره س اگه با کندلا بزنم میسوزه و لک میشه. درجه شم برام کم میزنن که پوستم نسوزه در نتیجه قدرت موبری هم کمتر میشه.  بله برای منم هنوز یه جاهایی مثل روی لپم در میاد چند تا دونه.  ولی با مداومت خیلی بهتر میشه و همیشه موها تحت کنترلن.من چون خیلی پر مو ام به لیزر مادام العمر فکر میکنم.

لیزر خیلی فرد به فرد فرق میکنه. شاید بعضی اوقات دکتر هم نتونه تشخیص بده واکنش بدن هر فرد به هر مدل دستگاه و روش دقیقا چجوریه.  گاهی یه جورایی با آزمون و خطا باید پیش رفت. 

مثلا بعضیا میگن موهای نازکشون ضخیم شده ولی مال من نشد. شاید چون خیلی مشکی بود.

بعضیا دو سه جلسه میرن میگن دیگه در نمیاد، ولی مال من اینطور نبود. من سر جلسه ششم با کندلا سوختم ولی خیلیا نمیسوزن.

مهمه که دکتر مرکز بتونه تشخیص بده چه دستگاه و چه درجه ای برای شما مناسب تره. دغدغه تو با دکتر مرکز در میون بذار ببین چی میگه. اگه حس خوبی نگرفتی ، جاتو عوض کن. من قبل از اینجایی که میرم ، سه جای دیگه رفته بودم و خوشم نیومده بود .

الان از کلینیک پاسارگاد تهران،خانم دکتر اسکویی، اپراتور خانم خمسه، راضی ام.

شاید شما جزو اونایی هستی که موهای نازکترت با لیزر ضخیم شده. اگه اینطور باشه نگران نباش با جلسات بعدی این ضخیم شده ها از بین میرن.