2777
2789
عنوان

موندم نوع زایمانمو چی انتخاب کنم. بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 314 پست

من میخوام توی خونه زایمان کنم خیلی مزایای زیادی داره اصلا دردش اونقدر نیست چون بدن اماده میشه و استرس و ترس بیمارستان نیست توی محیط امن با ارامش کنار مادر و همسرت زایمان میکنی میتونی بری حموم دردات کمتر بشه روی تخت دراز بکشی روی زمین کلا عالیه همه هم بهت میرسن و غذا های مقوی بهت میدن بعد زایمان هم کلی رسیدگی میکنن و غذا گرم میخورم که افسردگی بعد زایمان نگیرم انقدر بلا سر خانوما توی بیمارستان میارن که زنه بیچاره افسرده بشه 😔😔

اسی الان بعضیاا میان میگن سزارین 

من قبول نمیکنم سزارین خیییلی بده

چون خودم هر دوتا شو کشیدم میدونم میگم

طبیعی خبه حتی خودم بسلامتی انشالله ویبک میکنم

اگه خدا بخواد و منو یاری کنه منم میخوام بچمو طبیعی بدنیا بیارم

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همه چی به بدن خودت ربط داره من خودم طبیعی زایمان کردم درد وحشتناکی داره چندین ساعت ولی بعدش راحت تری اونم اگه بقیه هات خوب جوش بخورن وعفونت نکنن  بعدم من طبیعی آوردم که عمل نکنم حالا افتادگی رحم ومثانه گرفتم باید عمل کنم که میگن از سزارین خیلی خیلی  سخت تره

اول بگم تهران اغلب بیمارستان های خصوصی سزارین اختیاری دارن هزینه ها هم از ۶-۷ تومن تا ۱۵ تومن بسته به بیمارستان

من هیچ مشکلی با هزینه اش نداشتم و اول انتخابم سز بود

خیلی تحقیق کردم

متوجه شدم مشکل اکثر ماها اینه که طبیعی رو فقط دولتی میریم چون میگیم درد و که خودمون میکشیم چرا پول بدیم درصورتی که زایمان طبیعی با اپیدورال تو بیمارستان خصوصی با حضور دکتر و ماما و پرستارای خوب خیلی تفاوت داره با بیمارستان دولتی و آموزشی که سالم هم بری ممکنی جنازه برگردی( واقعیته دیگه خودشون به بعضی بیمارستان‌های دولتی آموزشی میگن قتلگاه)

دوم اینکه زورمون میاد ۱۰۰ تومن بدیم یه دوره آنلاین ورزش ها و آمادگی برای زایمان راحت بخریم و روزی نیم ساعت وقت بذاریم انجامش بدیم 

بعد میگیم فقطططططط سزارین

سزارین یه جراحی بزرگه، از وقتی دیدم همسرم بعد عمل فتق که کلا ۴ سانت هم پاره نشده شکمش هنوزم بعد یکسال جاش میسوزه و تیر میکشه( تازه بهترین جراح و بهترین بیمارستان رفته) تو پله و ورزش داغونه واقعا، با خودم گفتم پس شکم و رحم من همزمان اندازه ۷-۸ سانت پاره بشه قراره چی بکشم

تازه شوهر من ورزشکاره و ماشالا دو متره

من ریزه میزه چی بشم

تصمیم خودم زایمان طبیعی با اپیدورال بیمارستان خصوصی و البته کلاس های آنلاین آمادگی زایمان هست

چون دیدم بعد سزارین خیلی ها چسبندگی گرفتن، درد و سوزش جای عمل، و مشکلات دیگه

و تجربه هم دارم که واژن خیلی نرم و لطیفه و براحتی با چنتا بخیه زیبایی از قبلش هم تنگ تر میشه😉 پس این موضوع اصلا مورد بحث نیست

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
دکتر من گفت به هیچ عنوان قبول نمیکنن فقط یه بسمارستان معرفی کرد گفت ذونجا آشنا دارم خواستی بیا. اصلا ...

سلام‌گلم

دکترت بیمارستان خصوصی گفت؟

شهر تهران هم انجام نمیدن؟

والا دکتر من بیمارستان خصوصی تهران دیروز گفت مشکلی نیست اگر سزارین بخوای

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
یه دل میگه بکن بکن یه دل میگه نکن نکن🤣🤣

من انجام دادم بخاطر همین توصیه کردم 😄

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤
والا نمیدونم کی انداخته تو سر خانمای باردار ک بری سزارین بچه رو نمیدن بغلت   بابا من رفتم دوش ...

دقیقا جفتش سختی خودشو داره فقط باید ببینی کدومش توی شانسته

نیازمند معجزه
من میخوام توی خونه زایمان کنم خیلی مزایای زیادی داره اصلا دردش اونقدر نیست چون بدن اماده میشه و استر ...

وای اگه تو خونه اتفاقی بیفته چی. لااقل تو خونه یه ماما بگیر بالا سرت باشه

نیازمند معجزه
اسی الان بعضیاا میان میگن سزارین  من قبول نمیکنم سزارین خیییلی بده چون خودم هر دوتا شو کشیدم ...

خوب طبیعی از این نظر خیلی خوبه که بعدش راحت آدم. انشاالله عزیزم 

نیازمند معجزه