2777
2789
عنوان

موندم نوع زایمانمو چی انتخاب کنم. بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 314 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بابا بهتر این بود ۸ ساعت درد کشیدم پیشرفتی نکردم بردنم سزارین فهمیدم بند ناف پیچیده تو دور گردنش ...

ای وااای بازم خداروشکر بخیر گذشته نی نی سالم بغل گرفتی

نیازمند معجزه
سزارین اگه برا بچه ی اول یکم دردش کم باشه ولی متاسفانه دومی داغون میکنه فکرشون بکن کل رحم دوبار برید ...

ممنون عزیزدلم بابت دعای خوبت. انشاالله بتونم طبیعی از پسش بر بیام 

نیازمند معجزه
قانونش اجرا شده. شانس من😢

سلام

من امروز از متخصص زنان پرسیدم گفت سزارین توی بیمارستان خصوصی انجام میشه اگر خودت بخوای.

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
سلام من امروز از متخصص زنان پرسیدم گفت سزارین توی بیمارستان خصوصی انجام میشه اگر خودت بخوای.

دکتر من گفت به هیچ عنوان قبول نمیکنن فقط یه بسمارستان معرفی کرد گفت ذونجا آشنا دارم خواستی بیا. اصلا کاری به هزینش ندارم ولی یه حسی همش بهم میگه طبیعی برام بهتره هرچند مثه چی میترسم و فکرشم برام ترسناکه ولی تصمیم گرفتم ریلکس باشم و این چند هفته رو برم پیاده روی توکل بخدا

نیازمند معجزه

طبیعی بنظرم خیلی سخت تره

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

والا نمیدونم کی انداخته تو سر خانمای باردار ک بری سزارین بچه رو نمیدن بغلت  بابا من رفتم دوش گرفتم شیو کردم موهامو بافتم ارایش کردم بعد رفتم بیمارستان اتاق عمل یه ربع بعد بچم بغلم بود عکسای سلفی هم انداختم(سزارین بودم)

خیلیم شیک و تمیز

ولی اینم بگم خب یکم دردو هم طبیعی داره هم سزارین

هیکل بد و شیر شما هیچ ربطی ب زایمان شما نداره عزیزم  تغذیه و رعایت های شما بعده زایمان نوع هیکل شمارو میسازهبرای شیر هم بعضی خانما شیرشون کم هست بعضی زیاد!! من هزارتا سزارینی دیدم با شکم های تخت و همینطور هزارتا سزارین دیدم با شکم های اویزون(خاهشا اطلاعات نداری از سزارین بد نگو)  هیکلت دست خودت تلاش های بعده زایمانته..من سزارین بودم شب قبلش شیو کردم صبح ارایش کردم موهامو بافتم لباس تمیز پوشیدم رفتم بیمارستان بعدم اتاق عمل و چنددقیقه بعد نینی بغلم و عکس سلفی هم انداختم بعده زایمان هواسم ب تغذیه و خوراکم بود ورزش هم گاهی میکردم الان هم ۶۰کیلوهستم(من طرفدار سزارین یا طبیعی نیستم هرخانمی حق انتخاب نوع زایمان خودشو داره بعضیا طبیعی بعضیا سزارین جفتش محترمه و البته هرکدوم سختی خودشو داره)