2777
2789
عنوان

موندم نوع زایمانمو چی انتخاب کنم. بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 314 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سزارين شدم بعدشم درد زيادي نداشتم

بچمم بغل كردم

شخصا قانع نشدم با اين دلايل😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اصلا طبیعی نرو

خاطره سزارین منو بخون

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

منم پریودام درد شدید داشتم ،جوری که دکتر نبود نرفته باشم ، 

اما از سزارین فراریم و میترسم ، زایمانمم طبیعی بود

همه چیز به فکر و اراده برمیگرده ، درد زایمان قابل انکار نیست ،اما واقعا طبیعی بهتره 

البته شاید این ربطی به نوع زایمان نداشته باشه اما من بعد زایمان دردای پریودم کمتر شد

تو تهران بیمارستان اکبر ابادی زایمان طبیعی بدون درد دارن .من برا دخترم رفتم ولی برا پسرم شهرستان بودیم .جفتشون طبیعی خودم هم راضیم .تا ده روز همه بخیه ها خوب میشن انشالله.ولی زن داداشم مجبور شد سزارین کنه الان بچه ده سالس میگه جای بخیه ها تو ورزش اذیت میکنه!

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
عزیزم مادرا نسبت ب طبیعی اگاهیشون بالا نرف مجبورن چون دولت سزارین ممنوع کرده باید یازدع ملییون یا هی ...

من الان بحث پولش نیس میگم بعدش نمیتونم هیچ کاریمو خودم بکنم سخته برای همین افتادم بفکر طبیعی که بعدش راحت بلندشم و شکمم چیزیش نیس

نیازمند معجزه

سزارین۱

زایمان درآب۲

طبیعی۳

زایمان ایستاده۴(البته این توایران فکرنکنم باشه)

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
شاید همینی که شما میگی باشه .من فک کردم اسی اولی رو سزارین شده الان میخواد دومی رو طبیعی بیاره .دوست ...

نه اگه اولی سزارین بودم بدون مکافات اینم سزارین میکردم. ولی تجربه ای ندارم میخواستم ببینم کدومش بهتره از نظر درد و بعدش

نیازمند معجزه