2777
2789
عنوان

موندم نوع زایمانمو چی انتخاب کنم. بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 314 پست
مگه یه بچه سزارین بشه بچه بعدی میشه طبیعی .یکی می‌گفت بچه اول سزارین بشه دیگه اجازه نمیدن 

بله خیلی ها انجام میدن یکی خواهر طفلی خودم زایمانش خیلی سخت بود بمیرم خیلی درد کشید .منم تلاش کردم بعد سزارین طبیعی بیارم ماما گفت نمی شه دهانه رحمتت کلفت شده 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سقط شش ماه داشتم که هیچ تفاوتی از نظر پزشکی با زایمان نوزاد ترم نداره بعد از سزارین .کلا با تمام ...

عزیزم مادرا نسبت ب طبیعی اگاهیشون بالا نرف مجبورن چون دولت سزارین ممنوع کرده باید یازدع ملییون یا هیژده ملیون پول بذن مجبورن طبیعی انتخاب کنن

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
دردای زایمان طبیعی وحشتناک که هست اگه بتونی یه ماماعه همراه داشته باشی خیلی بت کمک میکنه 

تو فکر ماماهمراه بودم. حالا با دکترم صحبت کردم گفت بعد تعطیلات بیا باهات صحبت میکنم معاینت میکنم خودم میام بالاسرت الان نگران نباش

نیازمند معجزه
چرا نشه؟ تحت نظر دکتر میشه وی بک زایمان کرد من بعد دو سزارین طبیعی زایمان کردم

وووی چه بد .اصلن دیگه بچه نمیارم یبار سن کم سزارین کردم .فک کردم بخوام بازم بیارن اجبارم نمیکنن طبیعی .

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
من سقط شش ماه داشتم که هیچ تفاوتی از نظر پزشکی با زایمان نوزاد ترم نداره بعد از سزارین .کلا با تمام ...

شاید همینی که شما میگی باشه .من فک کردم اسی اولی رو سزارین شده الان میخواد دومی رو طبیعی بیاره .دوست داشتم بهش بگم وقتی سزارین قبلی هستی چرا باز طبیعی بیاره 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من سزارین بودم بچمو همون موقع بغل کردم،سه روز اول مامانم پیشم موند،شکم هم مثل قبل بارداریمه،درکل همه ...

آره میگن بستگی به بدن داره چه طبیعی چه سزارین 

نیازمند معجزه
یه استاد داشتیم پزشک بود سر کلاس چون هممون دختر بودیم برامون به طور کامل مزایای زایمان طبیعی رو توضی ...

ولی خوب نباید اجبار کنن به طبیعی، شاید یکی واقعا نتونه الانم که سزارینو برداشتن😐

نیازمند معجزه
با طبیعی ادم ببخشید ولی گشاد نمیسه؟😑

تجربه زایمان ندارم ولی شنیدم جمع میشه تا۶ماه بعدش. من همسرم میگه اگه طبیعی انتخاب کردی ناراحت نباش بعدش اگه دوست داشتی میفرستم عمل کن

نیازمند معجزه