سلام خانما من الان ۳۳هفته کامل هستم تا الان فقط اسرار داشتم سزارین بشم بچه اولم هم هست ولی خوب سزارین برداشته شده فقط سزارینی که دکتر تشخیص بده انجام میدن ولی خوب با بدبختی صحبت کردم قرار شد سزارینم کنن در عوضش پولشو پرداخت میکنم ولی امروز اتفاقی با دوستم صحبت میکردم گفت بحث پولش نیست بیا برو طبیعی زایمان کن میتونی بچتو راحت بغل کنی دردسرم نداری دردش همون موقع هست میگه من تجربه جفتشو دارم طبیعی بهتر بوده حالا من با تموم ترسی که دارم از ظهر افتاده تو سرم طبیعی به روش فیزیولوژیک زایمان کنم یا دردمو خونه بکشم بعد برم بیمارستان هرکس تجربه داره بیاد بگه یکم آروم شم من خیلی میترسم چون دردای پریودی فوق العاده وحشتناکی داشتم شنیدم هرکس درداش زیاده برای زایمانم دردش بیشتره. اینم بگم توی این مدت بارداری اصلا ورزش نکردم ولی تحرک زیاد داشتم و همش کار میکردم از پله هم زیاد بالا پایین کردم بنظرتون میتونم طبیعی؟ از امروز برم پیاده روی تاثیری داره؟
خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید:الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم
درآب شنیدم فایده نداره همه دردتو میکشی فقط، میبرنت تو آب بعدش
ن من خودم بودم فقط چون دستگاهی ک همزمان ضربان قلب مادر و. حنین تو اب بگیره تحریمم نداریم باید چند بار از حوضچه بیایی بیرون وگرنه اب گرم و قطره هایی ک تو اب میریزن و روغنی ک ماما به کمرم زد باعث شد اصلا درد نداشته باشم و بچه ام راحت به دنیا اومد