اول بگم تهران اغلب بیمارستان های خصوصی سزارین اختیاری دارن هزینه ها هم از ۶-۷ تومن تا ۱۵ تومن بسته به بیمارستان
من هیچ مشکلی با هزینه اش نداشتم و اول انتخابم سز بود
خیلی تحقیق کردم
متوجه شدم مشکل اکثر ماها اینه که طبیعی رو فقط دولتی میریم چون میگیم درد و که خودمون میکشیم چرا پول بدیم درصورتی که زایمان طبیعی با اپیدورال تو بیمارستان خصوصی با حضور دکتر و ماما و پرستارای خوب خیلی تفاوت داره با بیمارستان دولتی و آموزشی که سالم هم بری ممکنی جنازه برگردی( واقعیته دیگه خودشون به بعضی بیمارستانهای دولتی آموزشی میگن قتلگاه)
دوم اینکه زورمون میاد ۱۰۰ تومن بدیم یه دوره آنلاین ورزش ها و آمادگی برای زایمان راحت بخریم و روزی نیم ساعت وقت بذاریم انجامش بدیم
بعد میگیم فقطططططط سزارین
سزارین یه جراحی بزرگه، از وقتی دیدم همسرم بعد عمل فتق که کلا ۴ سانت هم پاره نشده شکمش هنوزم بعد یکسال جاش میسوزه و تیر میکشه( تازه بهترین جراح و بهترین بیمارستان رفته) تو پله و ورزش داغونه واقعا، با خودم گفتم پس شکم و رحم من همزمان اندازه ۷-۸ سانت پاره بشه قراره چی بکشم
تازه شوهر من ورزشکاره و ماشالا دو متره
من ریزه میزه چی بشم
تصمیم خودم زایمان طبیعی با اپیدورال بیمارستان خصوصی و البته کلاس های آنلاین آمادگی زایمان هست
چون دیدم بعد سزارین خیلی ها چسبندگی گرفتن، درد و سوزش جای عمل، و مشکلات دیگه
و تجربه هم دارم که واژن خیلی نرم و لطیفه و براحتی با چنتا بخیه زیبایی از قبلش هم تنگ تر میشه😉 پس این موضوع اصلا مورد بحث نیست