2777
2789

نامزد منم همینه هرکاری کنه اول از مامانش اجازه میگیره بعد یا من هرچی ک بهش نگم زودی میره میزاره کف دست ننش دعوامون بشه باز ننش میدونه

هرکاری هم کردم درست نشد ک نشد بیخیال شدم دیگ

هزار درصددددددددددد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من خیلییی مستقل تاحالا بی احترامی ذره ای نکرده بهشون حتی در نبودشون احترامشونو کامل داره اما اجازه نمیده درباره هیچی دخالت کنن کلا از مسائل و زندگی ما اونارو دور نگه داشته

نامزد منم همینه هرکاری کنه اول از مامانش اجازه میگیره بعد یا من هرچی ک بهش نگم زودی میره میزاره کف د ...

اولشه هنوز سیا ست نداره،بهش بگو حداقل در مورد روابط شما وقهر وآشتی تون به خانوادش هیچی نگه

به اینجور مردا میگن مادر گرسنه، در موردش سرچ کن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

۱۴درصد

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
اینجور که معلومه فک کنم فقط شوهر من وابستس 🥺با این که ۳۰سالشه ولی عین بچه ۱۲ساله میمونه

ای وای خب کاری بکن که از وابسته گیش دربیاید شوهر من وابسته منه تا ننش بدون اجازه من کاری نمیکنه 

شوهر من اولا از من اجازه نمی‌گرفت ولی کمی بهش توضیح دادم گفتم و...اینا الان همه کاراشو از من اجازه میگیره

این کاربری دسته ۳نفره😅اولی شوهر داره (که بیشتر اون میاد و دانشجوی روانشناسی هست)....دومی درحال نامزد کردنه...سومی هم سینگل به گوره 😫🤣 گفتم که اشتباه نگیرید ما رو🤕اینجا سایت عجایب هست...تو نی نی سایت همه ی خانواده شوهر بد و سگ اخلاق همه ی زن ها پولدار و خوشگل و شوهراشون زشت و وضعیت مالی بد😑 دیدم که میگم اینا رو😂هرشب بعد از ساعت ۱۲ تاپیک های سم و اسید شروع میشه و بعد از دیدن اون تاپیک باید چشمان خود را با اسید و وایتکس شست 😆😆میخوان یه عکسی رو بزارن باید هزار بار کو کو ،بز بز بزاریم تا بزارن بعدش هم میگن نت ضعیفه نمیاد 😫
اولشه هنوز سیا ست نداره،بهش بگو حداقل در مورد روابط شما وقهر وآشتی تون به خانوادش هیچی نگه

من میدونم بهش میگ چون از چند نفر شنیدم ک گفته من ب مامانم میگم بعد ی بار سوال کردم ازش گفت نه نمیگم 

شوهر منم همه اینکارایی که شوهر شما انجام میده رو انجام میده اما به نظرم اصلا بچه ننه نیست من به اینک ...

اینکه هر اتفاقی برای من یا خانوادم بیفته و این برای مادرش مو به مو تعریف می‌کنه و از سرکار که برمیگرده تا شب ۶مرتبه به مادرش زنگ میزنه همیشه از سرکار مرخصی میگیره میبردش خرید و مادر از تمام زیر و بم زندگی ما خبر داره .وقتی شوهرم حقوق میگیره یا اتفاقی نیفته اول به مادرش میگه این اسم وفا داری نیست والا 

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69