2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه سیاستی داری به منم بوگو خو

🤣🤣نه والا سیاستی چیزی ندارم ما فامیلیم از اول نامزدی بهش گفتم که منو تو تا اخر برا هم می مونیم و... من چجوری بت میگم چیکارا میکنم تو هم باید کاری کردی به من بگی ازم اجازه بگیری همینا از اول بهش گفتم از اون زمان ۲سال پیش داره همونا رو انجام میده خودش میگه میگه دوست دارم هر چی بگی مسکم اون درسته اونو انجام میدم

این کاربری دسته ۳نفره😅اولی شوهر داره (که بیشتر اون میاد و دانشجوی روانشناسی هست)....دومی درحال نامزد کردنه...سومی هم سینگل به گوره 😫🤣 گفتم که اشتباه نگیرید ما رو🤕اینجا سایت عجایب هست...تو نی نی سایت همه ی خانواده شوهر بد و سگ اخلاق همه ی زن ها پولدار و خوشگل و شوهراشون زشت و وضعیت مالی بد😑 دیدم که میگم اینا رو😂هرشب بعد از ساعت ۱۲ تاپیک های سم و اسید شروع میشه و بعد از دیدن اون تاپیک باید چشمان خود را با اسید و وایتکس شست 😆😆میخوان یه عکسی رو بزارن باید هزار بار کو کو ،بز بز بزاریم تا بزارن بعدش هم میگن نت ضعیفه نمیاد 😫
اینکه هر اتفاقی برای من یا خانوادم بیفته و این برای مادرش مو به مو تعریف می‌کنه و از سرکار که برمیگر ...

وای تو چقد منی نامزد منم واس مامانش مرخصی میگیره ولی واسه من ی روزم نگرفته تا حالا

همه اینا جمع شد رو دلم عقده و حسرت شده..دیگ عادت کردم بعضی وقتا خودمم شک میکنم ک نامزدی وجود داره انگار مجردم🙂💔

هعیییی خواهر دلم خونه 

انشاالله اونم درس میشه

این کاربری دسته ۳نفره😅اولی شوهر داره (که بیشتر اون میاد و دانشجوی روانشناسی هست)....دومی درحال نامزد کردنه...سومی هم سینگل به گوره 😫🤣 گفتم که اشتباه نگیرید ما رو🤕اینجا سایت عجایب هست...تو نی نی سایت همه ی خانواده شوهر بد و سگ اخلاق همه ی زن ها پولدار و خوشگل و شوهراشون زشت و وضعیت مالی بد😑 دیدم که میگم اینا رو😂هرشب بعد از ساعت ۱۲ تاپیک های سم و اسید شروع میشه و بعد از دیدن اون تاپیک باید چشمان خود را با اسید و وایتکس شست 😆😆میخوان یه عکسی رو بزارن باید هزار بار کو کو ،بز بز بزاریم تا بزارن بعدش هم میگن نت ضعیفه نمیاد 😫
چیکار کردی کمتر شد😭

محبت توجه لوس بازی دادن مسئولیت دوسال طول کشیدااااا...ولی خیلیییی بهتر شد خیلییی.حداقل روابطش باخواهرو برادرشو خیلی کم کردم...همه چیزشو ب همه میگفت.الان یاد گرفته اگر کاری میخواد بشه نباید ب کسی بگه 

شوهر من که فقط خودش تصمیم میگیره ولی مشورت میکنه باهاشون مخصوصا سر خرید کردن خوب و بدش رو درمیاره بعد خودش تصمیم میگیره.کلا هر کاری میخواید بکنید از تجربیات بقیه استفاده کنید.من الان میخواستم گوشی بخرم واسه پسرم با جند نفر مشورت کردیم یکیش برادرشوهرم که تازه گوشی خریده.پس به این نمیگن وابستگی.بعدم خریداشون رو انجام میده هم نمیشه وابستگی.میشه کمک کردن.والا آدم واسه غریبه ها هم کار انجام میده دیگه چه برسه پدر و مادر.پس اینا که گفتی وابستگی نیست.

منظورش اینه که اهل مشورته 

نخیر مشورت یعنی مشورت اجازه گرفتن یعنی اجازه گرفتن.اطفال دبستانی هم فرق معنی این دو تا رو میدونند.ولی اگه با پدر و مادر مشورت کنند میگن اجازه گرفت.اگه از زنشون اجازه گرفتند میشه باهامون مشورت کرد.

نخیر مشورت یعنی مشورت اجازه گرفتن یعنی اجازه گرفتن.اطفال دبستانی هم فرق معنی این دو تا رو میدونند.ول ...

شما خواهر شوهری؟

بین زن و شوهر مگه اجازه گرفتن مطرحه؟

وقتی تصمیمی که میگیره ممکنه زندگی طرفشو خراب کنه باید مشورت بگیره و در صورت عدم رضایت نباید اینکارو انجام بده 

مشورت هم زمان با اجازه معنی پیدا میکنه 

در ثانی چه معنی داره چیزی که بین زن و شوهر مطرح میشه سریعا به خانواده اطلاع داده بشه؟همسر ایشون مسایل شخصیو انتقال میده 

خرید کردن واسه خانواده مشکل داره چون بعد ازدواج نه پول خانم مال خودشه نه پول اقا باهم باید تصمیم به خرج کردن بگیرن اگه اسی دلیل منطقی واسه مخالفت نداره حق با شماست 

شما خواهر شوهری؟ بین زن و شوهر مگه اجازه گرفتن مطرحه؟ وقتی تصمیمی که میگیره ممکنه زندگی طرفشو خراب ...

یعنی الان واسه این که بگی حرف من درسته تن دهخدای خدابیامرز رو تو گور میلرزونی.تفسیر و تعبیر میکنی؟بی خیال بابا هر طور دوست داری فکر کن فقط دست از زبان فارسی بردار.

یعنی الان واسه این که بگی حرف من درسته تن دهخدای خدابیامرز رو تو گور میلرزونی.تفسیر و تعبیر میکنی؟بی ...

الان شما میخای با کنایه ثابت کنی حرف خودت درسته؟

کار سختی نیس بگو دلیل منطقی واسه رد حرفات ندارم و با یه خداحافظی خوشحالمون کن

انشالله همیشه تو زندگیتون موفق باشید

الان شما میخای با کنایه ثابت کنی حرف خودت درسته؟ کار سختی نیس بگو دلیل منطقی واسه رد حرفات ندارم و ...

دلیل منطقی؟برو لغت نامه رو باز کن معنی اجازه گرفتن و مشورت کردن رو بخون.کفایت میکنه.یعنی چی که میگی منظور از اجازه گرفتن مشورت کردنه و میخوای ثابت هم کنی.در ضمن معنی بی منطق رو هم سرچ کن.بای