2777
2789

چرا خدا هرچی دعا میکنیم نمیشنوه اخه😔کمتر از یه هفته مونده به عید بابام بیکاره هنوز عیدی ک قرار بود شرکت ب حسابش بریزه نریخته واسه بقیه کارگرا ریختن مامانم داره غصه میخوره خدایا اگه میشنوی چرا کمک نمیکنی اخه چرا اخه چرا

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8317892/ختم-صلوات-برای-نرجس-خاتون-مادر-امام-زمان-عجل-الله

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله کار بابات درست بشه و امروز پول بحسابش واریز بشه

امید وارم دعات مستجاب بشه دلم خیلی پره

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
صبر داشته باش  به دعاهات ادامه بده و ناامید از خدا نشو خودش دستتو میگیره مطمئن باش 🥰♥️

اخه کی وقتی ک دیگه عید شد؟

قربونت بشم🥺♥️ خدا خودش حواسش هست به همه چی بیشتر از خودت  نگران نباش توکل کنین به خودش

امید وارم همینطور باشه فقط دیر نشه 😔

چرابیکاره حتما خودش ازشرکت اومده بیرون اگه اینطوری باشه دیرمیریزن حسابش باید بره اداره کار

ن بابام اینا تو این شرکت قراردادی کار میکنن ینی ۳ یا ۴ ماه در سال 

امید وارم همینطور باشه فقط دیر نشه 😔

ببین همین که مطمئن باشی خدا به وقتش همه چیو حل میکنه ناامیدت نمیکنه

به زبون هم اصلا نیار که خدا صداتو نمیشنوه و...

اینا هرکدومش امتحان از طرف خداست 

انّ الله مع الصابرین 🥰♥️😍

مادرم فاطمه (س) باشد،پدرم شاه نجف،هردو عالم به فدای پدر و مادر من♥️
ببین همین که مطمئن باشی خدا به وقتش همه چیو حل میکنه ناامیدت نمیکنه به زبون هم اصلا نیار که خدا صدا ...

ممنونم 🙁