2777
2789

بچه هامن ۲ماهمه خیلی معدم اذیت میکردهمش یاتهوع داشتم بالامیاوردم یاسرمعدم میسوخت یاینگین بود خیلی اذیت بودحتی دکتربهم دمیترون وفاموتیدینم داد اثرنکرد اندازه یه نخودخیلی کم شیرین بیان مث قرص بااب خوردم ینی باورتون نمیشه تاخوردم ده دیقه بعدش تمام حالتای بدم رف ازپریشب تاحالام اصن دیگ معدم اذیت نکرده وحالم خوبه اصن باورم نمیشه انگارمعجزه کرده برام ولی نگرانم میگم نکنه ضرر داشته باشه بنظرتون هفته ای یباراستفادش اندازه یه عدس ایراد داره؟

و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...

نسنیدم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

من میخورم هر وقت معدم اذیت میکنه، آب رو آتیش میمونه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخورم هر وقت معدم اذیت میکنه، آب رو آتیش میمونه

شمام بارداری؟خطرناک نیس؟واقعا عین اب رواتیشه من قبلنم معدم اذیت میکردمیخوردم عاای بودولی فک نمیکردم توبارداری ام انقدتاثیرداشته باشه ولی تونت نوشته بود بچه هوشش کم میشه 

شمام بارداری؟خطرناک نیس؟واقعا عین اب رواتیشه من قبلنم معدم اذیت میکردمیخوردم عاای بودولی فک نمیکردم ...

آره ماه هفتم هستم، تا حالا سه چهار مرتبه خوردم... 

بچمون خیلی باهوشه، حالا یکم از هوشش کم بشه طوری نمیشه  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

اره بچه های الان خیلی چوخ بیلمیش میشن ذاتا حالایه ذره کم ترباشه چیزی نمیشه😂بعدشم نوشته مقادیر زیاد اندازه عدس زیادنیست ک

آره ماه هفتم هستم، تا حالا سه چهار مرتبه خوردم...  بچمون خیلی باهوشه، حالا یکم از هوشش کم بشه ...

عزیزم میشه جوابموبدی خیلی نگران شدم امروز تقریبا سه روز میش من اندازه یه عدس شیرین بیان خوردم ۲۰دیقه بعدش حالم خوب شدالانم سه روز گذشته اصن تواین سه روز معدمو تهوع اذیتم نکرده انگارک باردارنیستم امروز نگران شدم میگم نکنه اتفاقی افتاده براش شمامیخوردی تاچقد روت تاثیرداشت حالت خوب بود خیلی استرس گرفتم توروخدا ج بده نکنه اتفاقی براش افتاده

عزیزم میشه جوابموبدی خیلی نگران شدم امروز تقریبا سه روز میش من اندازه یه عدس شیرین بیان خوردم ۲۰دیقه ...

سلام عزیزم، نگران نباش چیزی نیست شیرین بیان ریشه ای حل میکنه معده درد رو... 

من برا سوزش معده میخوردم، کلا خداروشکر رفع شد... 

سلام عزیزم، نگران نباش چیزی نیست شیرین بیان ریشه ای حل میکنه معده درد رو...  من برا سوزش معده ...

مثلن سینه درداینا دارما ولی حالت تهوع ومشکلای معدم کلاحل شده کلاخیلی حالم بهتره توسایت خوندم نوشته علایمت بره شایدخدایی نکرده سقط شده باشه نگران شدم

استاتر خوبی منم هر روشی رفتم برا معده درد وتهوع تاثیر نداشت باردارم ماه دوم میگن شیره شیرین بیان خوبه؟؟بخورم منم؟؟

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
عزیزم میشه جوابموبدی خیلی نگران شدم امروز تقریبا سه روز میش من اندازه یه عدس شیرین بیان خوردم ۲۰دیقه ...

سلام عزیزم ، اندازه یه عدس از کدوم نوع شیرین بیان خوردی؟ همون که رنگش تیره است و سفته؟