2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین دخترا و پسرا 🤔⚠️

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 29 پست
بنظرت ب فکر این افتاده ک در اینده بگیره منو؟🙃

ببخشید ولی نه، اگه میخواست بگیره اول می‌گرفت، الان بهت می گه بهم ثابت کن دوستم داری تو کوتاه نیا بگو اول بیا عروسی کنیم تا من تا ابد خودمو بهت ثابت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکو ترک میکنم🤣😐💙ولی میگم یکی لنگه من

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

اول به بهانه دوست داشتن جیزتون می کنن، بعدم به بهانه ی اینکه با بقیه هم بودی ولتون می کنن🌝

با بقیه دخترایی ک دوست بود مثلا خب دیگ عادیه ک لب داده باشه و یکم شبطونی کرده باشه همه پسرا اینجورین ولی من بین رلای قبلیش اولین نفری هستم ک باهم جز بوس و بغل کاری نکردیم..همیشه ام بحثش شه میگم قبل ازدواجم نمیخام و فلان..همیشه دوسداشتم وقتی این جوابارو بهش میدم چی راجبم فکر میکنه

بنظرت ب فکر این افتاده ک در اینده بگیره منو؟🙃

نکن اینکار و با خودت اگه دوست داشت واست صبر می‌کرد....

دوستم ۴ سال با پسری بود تقریباً همه چی بش میداد ی روز یهو پسره گفت خدا نمیخواد ما بهم برسیم بای😏

الان باز رل زدن و وعده وعیده خواستگاری داده ولی دروغه اگه دوسش داشت نمی‌رفت ‌‌‌....

اینو گفتم درس عبرت شه برات چون زیاد باهاش موند دلیل بر دوست داشتنش نبود

...
با بقیه دخترایی ک دوست بود مثلا خب دیگ عادیه ک لب داده باشه و یکم شبطونی کرده باشه همه پسرا اینجورین ...

الان فقط دنبال اینه که گول رو بزنه، چون تو رو با بقیه اشتباه گرفته، چه راحت در مورد گذشته اش میگی اذیت نمیشی؟😐اگه اونم تو رو بخواد تو نباید اونو بخوای با این اوصاف این همه دوس دخترو.. 

ببخشید ولی نه، اگه میخواست بگیره اول می‌گرفت، الان بهت می گه بهم ثابت کن دوستم داری تو کوتاه نیا بگو ...

زوده اخه سربازی نرفته. میگف الان داداشم از من بزرگتره مجرده هنوز..بعد من یه ماشین دارم پیش بابام کار میکنم فعلا چیز خاصی جم نکردم واسه آینده نمیخام دست خالی بیام جلو ..بیام بگم چی دارم الان اخه

با بقیه دخترایی ک دوست بود مثلا خب دیگ عادیه ک لب داده باشه و یکم شبطونی کرده باشه همه پسرا اینجورین ...

نه عزیزم همه پسرام این طوری نیستن

دوس پسر من از اول فقط با خودم بوده همیشه ام حد و حدود نگه داشته،حتی یه بارم نگفته چنین چیزایی میخواد.این حرفارم که بهش میزنی هیچ تاثیر خاصی روش نداره چون قبلا با خیلیا بوده و اگه قصد ازدواج باهات رو داشت قبل حرف زدن درباره این مسائل خودش پا پیش میذاش.

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋