2777
2789
عنوان

نخندین😶

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 59 پست
من یه بار زدم کف دستم همه ابله زد  اونم روز عقدم این بیشورا هم هرکی میخواست رو بوسی کنه دستمو ...

😂😂هر چی سنگه واسه پای لنگه:/😐😂

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
فقط حواست باشه زیاد نزاری بسوزه😐مث استارتر عزیز تا یه هفته قرمزه و ملتهب  

چه مارکی بخرم؟من روش نوشته بدون بو و ضد حساسیت من دیوونه باخودم فکر کردم حتما سوزشم نداره😭😢

اونی که مخصوص صورته روش نوشته مخصوص صورت؟؟

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واای آلوورا بخر هی بمال به صورتت 

ساقه اش رو دارم باید اول نصف کنم بعد ژلش رو بکشم بیرون...درسته؟

ژل الورا داری یا خیار ؟

ساقش رو دارم آلوئه ورا بل نیستم ژلش رو بکشم بیرون😢

ساقش رو دارم آلوئه ورا بل نیستم ژلش رو بکشم بیرون😢

از وسط نصفش کن اون ژل توش بمال مواظب باش حساسیت نداشته باشی بدتر از بدتر 

یه صلوات برای امام زمان می‌فرستی ؟          درخواست دوستی ممنوع 
از وسط نصفش کن اون ژل توش بمال مواظب باش حساسیت نداشته باشی بدتر از بدتر 

میسی میسی💙

خیلی خوب میشه زود برداری فقط

میگما پودر موبر مخصوص صورت فرق داره با این عادیا؟؟

بعد چه برندیش خوبه؟

یبار خیلی موندع بود رو دستم دستم اولش شدید میسوخت بعدش شد شبیه اینایی که ت. اتیش سوختن تا چند روز نمیتونستم با دستم کاری کنم

بماند ک جقد بع معلما گفتم دستم سوخته نمیتونم بنویسم و جزوخ ننوشتم😔😂

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.
یبار خیلی موندع بود رو دستم دستم اولش شدید میسوخت بعدش شد شبیه اینایی که ت. اتیش سوختن تا چند روز نم ...

وای نه...سیاهیش که نموند؟؟!

من نوره زدم از یه خانومی گرفتم مارک نداشت فله ایه  نوره بهتر

تعریف نوره رو زیاد شنیدم..همینا ک زرنیخ داره و زرده نه؟

خانومه تو همین نی نی سایته؟

😂😂هر چی سنگه واسه پای لنگه:/😐😂

هاا بخدا😂😂😂

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455