2777
2789
عنوان

نخندین😶

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 59 پست
وای نه...سیاهیش که نموند؟؟!

نه بابا فقط یکم طول کشید تا دستم دوباره پوست جدید بسازه بشه مث روز اول

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره هم کرم هست هم پودر ولی پودر بهتره وای نه اصلاح اونم با نخ 

میگم پودر مخصوص صورت فرق داره با این عادیا؟؟ بعد کدوم مارکش بهتره؟

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
پودر که نه ولی کرمش فرق داره اره من دپی خریدم چند ماه پیش 

ممنون🙏💙

دپی هم پودر داره هم کرم؟

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
اره داره ولی پودر بهتره از مارک رستگار صورتیش استفاده کنی صورتوونمیسوزونه

ممنون🙏💙

اره سفید ونرم کرده ۰۹۰۳۴۰۳۴۸۴۳

ممنون🙏💙شما برا صورتم استفاده کردید؟