توی تاپیک های قبلی گفتم که شوهرم گفته جدا شیم،هفته ی قبلی رفتم وکیل گرفتم،مهریمو اجرا گذاشتم تا دیروز خونه و ماشین توقیف شدم،دبدم چند روزه آروم شده نگو داشته خونه رو به اسم مادرش میزده،وکیل به موقع میرسه و توقیف میکنم امروز متوجه شده بود از سرکار اومد خونه ....
چون خونه دو طبقه هست مزایده میزارن،من خیلی زحمت کشیدم واسه اون زندگی داشت در حق من نامردی میکرد
ینی خونه رو میفروشن و مهریه تو رو میدن ..چه خوب ..ولی احتمالا الان که رو دست زدی شوهرت لج کنه و طلاق نده مگر اینکه کتک زده باشه یا معتادی چیزی باشه مگرن تا اون طلاقت نده دادگاه طلاق نمیده اصلا براشون مهم نی تو چقدر اذیت شدی و چقدر حق با تویه ..البته اینایی که من میگم حالت سواله نه راهنمایی من اطلاعات حقوقی زیاد ندارم
تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده
من هیچ وقت شکایت نکردم از رفتارش و صبور بودم الان برادرم بهم میگه تو چطور اینهمه صبر کردی میگه چرا تا حالا چیزی نگفتی از عصبانیت میخواست منو بزنه که چرا هیچی نگفتم تا حالا
بله خونه رو میفروشن و مهریه منو میدن،اونم که نخواد طلاق بده من میتونم بگیرم چون ۱۳ ساله بچه دار نشدی ...
خب ماشالله بتو که هم زرنگی هم خدا باهات یاره ..دختر عمه منم با زحمت و گشنگی کشیدن و کار خونا دار کرد شوهرشو حالا شوهرش میخواد طلاقش بده بداخلاق و هرزس شوهرش و خونه رو به نام پدرش زده ..راهیی هست که بشه ثابت کرد خونه رو به این دلیل زده به نام باباش و مال خودشه
تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده
خب ماشالله بتو که هم زرنگی هم خدا باهات یاره ..دختر عمه منم با زحمت و گشنگی کشیدن و کار خونا دار کرد ...
اگه به نام کسی زده باشه فکر نکنم راهی باشه با وکیل صحبت کنه،خداروشکر وکیل خوبی دارم من،ما توی یک شهر کوچیکیم ،من نمیشناختم این وکیلو انگار خدا میخواست ،خیلی با وجدان و زبر و زرنگ هست،به من گفت تو یه کاری کردی که خدا اینقدر هواتو داره،این وقت سال کارا پیش نمیره ولی تو خدا در خقت خواست سر بزنگاه توقیف شد خونه میگفت روزی که دیدمت و دیدم چقدر مظلومی ویژه برات کار کردم و خیلی زحمت کشیدم ،خدا خیرش بده