2777
2789
عنوان

چرا تعلیق شده آخه گناه داره😞

304 بازدید | 16 پست

بچه ها چرافکر میکنید یه کاربر که از سال ۹۷توسایته بیاد الکی تاپیک بزنه گناه داره خوب دلش شکسته بوده آمد خاست دعا کنن برای شوهرش اونم یسری کاربرا خیلی قضاوت سخت کردن خدا امیدوارم ازشون بگذره 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

چیشده

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه دلم گرفته از تاپیکش

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

ندیدم گلم.ولی گفتی دل سوخت😒

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
خودش نی نی یارو تگ کرد ک تعلیقش کنن

حق داشت بااون همه قضاوت  

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ندیدم گلم.ولی گفتی دل سوخت😒

تاپیک تو پر بازدیدهاس که گفت شوهرم دکترا جواب کردن بعدش گفت دعا کنید 😞اما فوت شد چقد بعضی کاربرا قضاوتش کردن خدایا

حق داشت بااون همه قضاوت    

والا قصد توهین یا جسارت ندارم 

اما بعضیا تا سرشون نیاد همه چیو ب مسخره میگیرن 

من چن جای دیگم گفتم اردیبهشت ۹۹شوهر من تو بیمارستان امام خمینی صومعه سرا کشته شد 

من اونجا بودم جون دادنشم دیدم 

ی دقیقه میخندیدم بعد خودمو میزدم 

اصلا ۱ماه اول یادم نیس چی شده 

فقط یادمه ۱۴روز اول هیچی نمیخوردم 

والا قصد توهین یا جسارت ندارم  اما بعضیا تا سرشون نیاد همه چیو ب مسخره میگیرن  من چن ...

الهی 😞میدونی بعضی ها توسینه اشون قلب ندارن

والا قصد توهین یا جسارت ندارم  اما بعضیا تا سرشون نیاد همه چیو ب مسخره میگیرن  من چن ...

خدابهت صبر بده عزیزم