2777
2789
عنوان

از اذدواجتون راضی هستید؟

429 بازدید | 71 پست

از اذواجتون راضی هستید ؟چرا؟ ویژگی های خوب یا بد همسرتونو بگید 

میخوام یه لیست تهیه کنم از ویژگی های همسرم تا ببینم چه نمره ای بهش میدم و کجای زندگی هستم ..شما هم بگید شاید بعضی موارد در همسر منم بود که تابحال بهش دقت نکرده بودم 

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبختانه مجردم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

کارتون درست نیست هر آدمی عیب ها و خوبی های داره سعی کنید از نکات منفی تا جایی که در خط قرمزاتون نیسشم پوشی کنید 

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

اگه واقعا راضیی پس نمیخواد مقایسه کنی..خوش باش گلم

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

بیخیال ب لیست تهیه کردن نیست ک باید ببینی ب دلت میشینه یا ن

من راضی نیستم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

خیلی راضیم ولی شاید اون چیزی که من ازش راضیم تو نه  پس مقایسه نکن

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

من راضیم ولی شرایط و تعریف هر کی از زندگی زناشویی متفاوته

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

اگه به گذشته برگردم با شوهر الانم ازدواج نمیکردم

زندگی مثل اب توی لیوان ترک خورده میمونه...بخوری تموم میشه،نخوری حروم میشه، از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه...از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر!...