2777
2789
عنوان

مستاجری خیلی سخته

768 بازدید | 22 پست

پدرومادرم مستاجرن دلم کباب میشه براشون پدرشوهرم برادرشوهرام وضعشون خوبه همشون خونه دارن پدرو مادرای جاریامم خونه دارن فقط مامان بابای منن که مستاجرن کم مونده وقتشون تموم شه همسرم اونروز میگف خجالت میکشم بازایندفه اطرافیان بپرسن ایندفه پدر زنت اینا کجا اسباب کشی کردن و چندتا حرف دیگه ...

دلم خیلی میگیره میشه برای خونه دارشدن همه مستاجرا یه صلوات بفرستی دوست خوبم همچنین مامان بابای من 🙏

ممنونم ازت حاجت روابشی عزیزم 🙏❤️

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم براشون صلوات فرستادم. مشکل منم همینه. پدر و مادر منم همینن. مستاجرن. دور و بری ها همه خوبن. ولی خدا رو شکر که داریم پدر و مادر. خدا نگهشون داره. من که یه نفر بیشعور مسخرم کرد گات پدر و مادر آواره ان. خیلی دلم شکست 😭😭

معذرت میخوام اما همسر بی ملاحضه ای دارید،،باعرض پوزش حالا انگار میزن زندان هردفعه که میگه خجالت میکشم

و دوم اینکه ادم جرم نکرده که پولدار نیس،، چیکار کنه؟ بره دزدی؟  تو هرجوری که خانوادت هستن بهشون افتخار کن بخاطر دید وحرف بقیه سرتو زمین ننداز

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

به شوهرت بگو مستاجری خجالت نداره چیزای دیگه خجالت آوره...خیلا مستاجرن خدا خودش کمک کنه

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون

مادر پدرت مستأجر هستند به شما و همسرت چه ربطی داره ؟؟

والا چه عجیب !! زندگی مستقل تشکیل دادین دیگه !!! دلم برای خانوادت سوخت که برای مستأجر بودنشون به داماد باید جواب پس بدن

چقدشوهرت کوته فکره چه ربطی به بقیه داره 

عزیزم اطراف اینا همه خونه دارن اینم میگه ولخرجی نکنن میتونن بگیرن از یه طرفم حرفش منطقی میگه پیری هس بیشتر قدر پولتون بدونین میدونی منم تک فرزندم شاید فکر خودش میکنه که فردا میوفتن سر من تاحالا چیزی نگفته ها ولی حسم اینو میگه ...

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
درحال اقدامن براخرید؟یا کلاتوانشو ندارن؟

نه عزیزم کلا توانش ندارن 😔

عزیزم اطراف اینا همه خونه دارن اینم میگه ولخرجی نکنن میتونن بگیرن از یه طرفم حرفش منطقی میگه پیری هس ...

گلم هرچی که باشه بازم ربطی به دخترادم نداره وای بحال دوماد  واینکه شمانبایداجازه بدین رابطه خونه زندگی پدرمادرت صحبت کنه