2777
2789

خیلی خوشم اومده بود ازشون ولی خب خیلی گرونن... 

تا اینکه دوستم خرید و دیدم اصلا اون چیزی که فکر میکردم نیست... دوستم خرید 15-16 تومن ولی بازم میگه خیلی از آشغالها باقی میمونه مخصوصا لبه فرش... من میگم شاید مال دوستم خرابه و باید مرجوع کنه!! 🤔😬😐

یا اینکه همه مدلها انقد داغونن!!؟؟؟ 

راستش تابحال نشنیدم هوشمند چیه؟ بوش بگیر ۸_۹ تومنه ادمم اگه مواظب نباشی میخوره🤭

از این جاروهای رباتیک که خودشون راه میافتن جارو میکننو بعد میرن سرجاشون

البته با نرم افزار باید روشنشون کنی که این کارو انجام بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخاستم بگیرم ولی چون خونمون یه پله کوچیک داره منصرف شدم تو دیجی کالا مدلای مختلفش هست نظراتش ر ...

دوستمم میگه تودیجی کالا دیدم بعضیا خیلی تعریف کردن... ولی مال دوستم اصلا جالب از آب درنیومده

دوستمم میگه تودیجی کالا دیدم بعضیا خیلی تعریف کردن... ولی مال دوستم اصلا جالب از آب درنیومده

سلام عزیزم خوبی؟نی نیه دومت دنیااومد,سختت بود؟اوضاعت چطوره؟منم احساس میکنم باردارم نی نیم تازه رفته تو پنج